بعد از گذشت چهار روز از تاریخ درگذشت مادر شهید، زینب کروبی؛ امروز ماموران امنیتی، آقای کروبی را به منزل آن مرحومه بردند.
به گزارش سحام نیوز؛ در این دیدار چند ساعته، مهدی کروبی با همسر و فرزندان عزیز از دست رفته خود، دیدار و یاد خاطره آن مرحومه را گرامی داشت. همچنین در این دیدار تعداد دیگری از بستگان آقای کروبی از جمله دو خواهر دیگر ایشان که در محل حضور داشتند، با ایشان از نزدیک دیدار نمودند.
خانم فاطمه کروبی، همسر آقای کروبی که در این دیدار ایشان را همراهی می کردند گفتند که ماموران امنیتی در این دیدار فضای مناسبی جهت اظهار همدردی سایر اقوام با آقای کروبی فراهم کردند.
طی چند روز گذشته، چهره های مطرح سیاسی، گروه ها و فعالان سیاسی و مدنی با صدور پیام های تسلیت، به خاطر شرایط پیش آمده در طی دوران حصر، به هنگام فوت خواهران آقای کروبی ؛ با ایشان ابراز همدردی نمودند.
هم اکنون بیش از ۵۰۰ روز از حبس و حصر غیرقانونی آقایان کروبی و موسوی و خانم رهنورد می گذرد.