رییس اداره اطلاعات رژیم قذافی مدعی شد

من میدانم امام موسی صدر را چه کسانی کشتند و کجا دفن کردند

رییس اداره اطلاعات نظام سابق لیبی که هم اکنون در بند مسئولان دولت جدید این کشور قرار دارد، در باره مساله ربایش امام ˈموسی صدرˈ و دو همراهش، توسط ˈمعمر قذافیˈ دیکتاتور معدوم لیبی، زبان به اعتراف گشود.

به گزارش ایرنا از بیروت، روزنامه لبنانی ˈالدیارˈ در شماره امروز شنبه خود نوشت: ˈعبدالله سنوسیˈ که توسط مقامات موریتانی دستگیر و به مسئولان لیبیایی تحویل شده، اعتراف کرده که چه افرادی امام صدر و دو همراهش را به شهادت رسانده و هم اکنون مکان دفن آنان در کجاست.

پیش از این ˈنبیه بریˈ رییس جنبش ˈاملˈ لبنان و رییس مجلس این کشور اعلام کرده بود که به زودی در باره این پرونده اخبار مهمی منتشر خواهد شد.

پیش از این مقامات عالیرتبه لیبیایی به بری وعده داده بودند که وی را در جریان سخنان سنوسی که در زمان ربایش امام صدر، معاون اطلاعات قذافی بوده، بگذارند.

به نوشته الدیار، زوایای مختلف مساله ربایش امام صدر پس از اعترافات سنوسی در حال روشن شدن است و مشخص شده که وی گذرنامه های وی و دو همراهش را نیز در اختیار دارد.

این روزنامه همچنین با اشاره به سیل علاقمندان به امام صدر در میان طوایف مختلف جامعه لبنان، بویژه شیعیان این کشور نوشت: مشخص نیست که اعلام مشروح دقیق این موضوع چه واکنش هایی در میان مردم در پی خواهد داشت و این امکان وجود دارد که کنترل وضعیت مناطق مختلف لبنان بویژه مناطق ˈبقاعˈ و ˈضاحیه جنوبیˈ بیروت دشوار باشد.

پیش از این، ˈعدنان منصورˈ روز پنج شنبه در مصاحبه با رسانه ها در باره سفر اخیرش به موریتانی با هدف روشن شدن سرنوشت امام موسی صدر و دو همراهش گفته بود که در این سفر حس همکاری کامل دولت موریتانی را در باره روشن شدن این مسئله به خوبی لمس کردیم.

وی اضافه کرد: من چهار ساعت و نیم با سنوسی رییس سابق سازمان اطلاعات لیبی دیدار کردم ولی از فاش کردن اطلاعات در این زمینه به منظور دستیابی به نتایج کامل طی جریان تحقیقات خودداری می کنم.

امام موسی صدر رییس مجلس اعلای شیعیان لبنان درسال 1978میلادی در سفرش به لیبی همراه با شیخ ˈمحمد یعقوبˈ و ˈعباس بدرالدینˈ ( خبرنگار) توسط دولت لیبی ربوده شد و با وجود تلاش های دولت لبنان در شناسایی سرنوشت امام موسی صدر و همراهانش، تاکنون هیچ خبر کاملا قطعی از سرنوشت آنها به دست نیامده است، اما باید منتظر ماند طی روزهای آینده و در پی اعترافات سنوسی نتیجه گفت و گوها چه خواهد بود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله