ممانعت نیروهای امنیتی از برگزاری مراسم افطاری اعضای نهضت آزادی در اصفهان

نیروهای امنیتی از برگزاری مراسم افطاری در خانه عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در اصفهان جلوگیری کردند.

به گزارش میزان خبر، نیروهای امنیتی از برگزاری مراسم افطاری در منزل مصطفی مسکین با اطلاق عنوان مجرمانه و غیرقانونی، جلوگیری به عمل آوردند.

این مراسم سابقه‌ای چهل ساله دارد و حتی در زمان حکومت پهلوی نیز بدون مزاحمت برگزار شده است.

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی بعد از انقلاب و به خصوص در سالهای اخیر فشار زیادی بر روی برگزار کنندگان این مراسم عبادی در اصفهان وارد نموده‌اند، به طوری که بار‌ها به مراسم نماز جمعه نیروهای نواندیش مذهبی در اصفهان که قدمتی ۷۰ ساله دارد، حمله کرده و افراد شرکت کننده در آن را مورد آزار و اذیت قرار داده‌اند و خواندن نماز جمعه توسط نیروهای نواندیش مذهبی را عملی غیرقانونی دانسته‌اند!

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله