دادستان عمومي و انقلاب اسلامي قم «سگ گرداني» را يكي از مصاديق «جريحهدار كردن عفت عمومي» برشمرد و تصريح كرد:« به تمامي عوامل انتظامي ابلاغ شده كه با سگگرداني برخورد كنند.»
به گزارش ایسنا، مصطفي برزگر دادستان عمومي و انقلاب قم خطاب به آمران به معروف گروه جهادي بشير كه همه آنها از روحانيون و طلاب حوزههاي علميه قم هستند افزود: افرادي كه با ظاهري نامناسب و به شيوه غربيها در سطح شهر تردد ميكنند از عواقب اين كار خود بياطلاع هستند و اين طور نيست كه اين افراد خداي نكرده از دين برگشته باشند بلكه محيطهاي نامناسب و ابزارها و رسانههاي غربي مدلهاي نامناسبي را ارائه كرده و اين افراد نيز تاثير پذيرفتهاند.
برزگر گنجي اين افراد را نيازمند هدايت بيشتر دانست و تاكيد كرد: ناآگاهي برخي افراد از وضعيت پوشش يا رفتار نامناسب وظيفه روحانيون را سنگينتر كرده و روحانيون بايد با صبر و حوصله اين افراد را از گمراهي نجات دهند.
برزگر گنجي سگ گرداني را يكي از مصاديق جريحه دار كردن عفت عمومي برشمرد و تصريح كرد: به تمامي عوامل انتظامي ابلاغ شده كه با سگگرداني برخورد كنند و در صورت مشاهده، عاملان سگ گرداني را به مراجع قضايي معرفي كنند.
دادستان قم تصريح كرد: دادستاني با آموزشگاههاي غيرمجاز موسيقي و فروشگاههايي كه بدون داشتن مجوز اقدام به فروش ابزار و آلات موسيقي ميكنند برخورد ميكند.