پایگاه اطلاع‌رسانی دولت:

مشایی بازجویی نشده است

مركز ارتباطات، اطلاعات و تبلیغات ریاست جمهوری خبر منتشر شده در برخی جراید مبنی بر بازجویی رییس دفتر احمدی نژاد را قویا تكذیب كرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری این مركز، طراحی، تولید و انتشار اینگونه اخباردروغ را با هدف حاشیه‌سازی برای دولت و ایجاد خلل در مسیر خدمتگزاری به ملت و آلودن دامن كارگزاران خدوم دولت عدالت محور بیان و تاكیدكرد: اینگونه دروغ‌پردازی‌ها و فضاسازی‌های كاذب، هیچ‌گاه نمی‌تواند بر عزم و اراده دولتمردان در مسیر خدمت، كار و تلاش شبانه‌روزی تاثیر گذارد.

مركز ارتباطات، اطلاعات و تبلیغات ریاست جمهوری همچنین تصریح كرده است، این نوع عملكرد فقط سبب ایجاد بی‌اعتمادی مردم نسبت به طراحان و رسانه‌های ناشر این اخبار خواهد شد.

این مركز همچنین با تصریح بر حق طبیعی خود، برای پیگیری قضایی و حقوقی انتشار این دست اخبار دروغ، بر شكایت از جراید منتشر كننده این خبر و پیگیری آن تا حصول نتیجه تاكید كرد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله