در انفجار تروریستی مسجد الایمان شهر دمشق بیش از 120 تن کشته و زخمی شدند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیون سوریه ، وزارت بهداشت سوریه اعلام کرد در این عملیات تروریستی42 نفر کشته و 84 نفر زخمی شدند که علامه البوطی و نوه اش از جمله کشته شدگان این اقدام تروریستی هستند .
بشار اسد در پیام تسلیتی برای مرگ علامه البوطی این حمله تروریستی به مسجد الایمان شهر دمشق را محکوم کرد و گفت: باید چشم ها بگریند، قلب ها اندوهگین شوند و ما در فراق تو ای شیخ بلاد شام اندوهگین هستیم. با نهایت اندوه و تاثر شهادت علامه دکتر محمد سعید رمضان البوطی این روحانی بزرگ سوریه و جهان اسلام را به ملت سوریه تسلیت می گویم. شهید البوطی به حق صدای حقیقی اسلام بود و در محرابی و منبری به شهادت رسید که در آن دین واقعی اسلام را برای مردم تبیین می کرد. همان طور که ما از نعمت سخنان وی در مسجد اموی محروم شدیم جهان اسلام نیز از نعمت این سخنان محروم شده است.
اسد افزود: شهید البوطی پیام آور اسلام حقیقی و سخنانش مملو از صداقت و ایمان بود که از اسلام ناب منشا گرفته است و تلاش های وی برای مقابله با نیروهای تاریکی و تکفیری تندرو بوده است. کسانی که این روحانی بزرگ را به شهادت رساندند فکر کردند با شهادت وی صدای اسلام و نور ایمان در بلاد شام خاموش خواهد شد ولی چنین رویایی محقق نخواهد شد.
وی تاکید کرد «به نمایندگی از ملت سوریه وعده می دهم که خون این شهید و دیگر شهدای ملت سوریه به هدر نرفته است و به تلاش خود برای از بین بردن نیروهای تاریکی ادامه خواهیم داد تا سوریه از شر این نیروهای تروریست پاکسازی شود»
حزب الله لبنان هم ضمن محکوم کردن ترور علامه البوطی و نمازگزاران مسجد جامع الایمان دمشق عنوان کرد این جنایت هولناک پا را از تمامی مرزهای درنده خویی فراتر گذاشته است.
حزب الله از مردم سوریه خواست تا در صفی واحد در برابر نقشه فتنه گری، تکفیر و ویرانی کشورشان بایستند.
طبق آمارهای سازمان ملل متحد در درگیری بین انقلابیون سوریه و رژیم اسد تا کنون بیش از ۷۰ هزار نفر کشته شدهاند آمارهای غیر رسمی نهادهای حقوق بشری این میزان را تا حدود ۱۰۰ هزار نفر نیز تخمین زده اند.