مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران با ادعای اینکه ایجاد فضای شاد در تورها مخالف نیستیم گفت: از آنجا که برخی افراد در تورهای گردشگری شاد، شان اخلاقی را رعایت نمیکردند، تورهای مذهبی را جایگزین کردهایم تا با این اقدام چنین معضلاتی از بین برود.
به گزارش مهر، محمد حسین فراهانی، مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران گفت: در ایام ماه مبارک رمضان طرح حرم تا حرم را از مسیر بقعه امامزاده یحیی تا مرقد مطهر شاه عبدالعظیم برگزار کردیم و بیش از دو هزار نفر از تورهای گردشگری شبانه ماه رمضان استقبال کردند.
وی گفت: یک هتل و آژانس نیز در تهران اقدام به برگزاری تورهای شبانه کرده بودند که تعدادی از شهروندان نیز در آن شرکت کردند.
فراهانی با بیان اینکه امیدواریم استفاده از تورهای مردمی و مذهبی نهادینه شود گفت: برپایی تورهای گردشگری مذهبی تا بعد از ماه مبارک رمضان نیز ادامه خواهد داشت.
وی گفت: آژانسهایی که برای برگزاری تورهای مذهبی و مردمی بعد از ماه رمضان اقدام کنند، تسهیلات می گیرند به همین دلیل به موزه ها و مراکز گردشگری اعلام کردهایم که این آژانسداران با قیمت کم و یا رایگان از این مراکز استفاده کنند.