هاشمی:

مردم تغییر در شیوه اجرایی می‌خواهند، نه تبدیل این مهره به مهره دیگر

هاشمی رفسنجانی می گوید: اهل ناز کردن نیستم، اگر احساس کنم می توانم کشور را نجات دهم ، می آیم.

به گزارش انتخاب؛ رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین می افزاید: هر کسی آبرویی دارد و توانی باید بیاید، خاتمی و هاشمی هم ندارد

هاشمی در این سخنان که توسط سایت دفتر وی منتشر شده، گفته است: مردم تغییر در شیوه اجرایی می خواهند نه تبدیل این مهره به مهره دیگر، اگر قرار است در بر همان پاشنه بچرخد وضع از این هم بدتر خواهد شد.

آیت الله هاشمی توصیه مهمی هم به گروه هاي سياسي با سلايق مختلف می کند « باید همه کارخود را بکنند، باید اگر تواني براي خدمت به كشور دارند خودشان را در شکل حداکثری عرضه کنند تا اگر آنها را هم نخواستند پیش خدا و مردم مسئول نباشند».

وی از دشواری کار در دولت آینده می گویند. از مشکلات مضاعفی که در پیش است. در ادامه هم می گوید «من اهل ناز کردن نیستم. اگر احساس کنم که می توانم کشور را از این شرایط دشوار نجات دهم می آیم. این تکلیف همه است. هر کسی آبرویی دارد و توانی باید بیاید. خاتمی و هاشمی هم ندارد

به گزارش سایت انتخاب،جلسه که تمام می شود. درخواستها دوباره تکرار می شود. همه می گویندآقای هاشمی باید بیایید…”. آیت الله هم بر می گردد و قبل از رفتن می گوید: «من هیچوقت قاطع نگفتم نمی آیم چرا که نمی دانم در آنصورت جواب خدا، امام و مردم را چه می توانم بدهم؟ تا ببینیم تقدیر چه خواهد شد.

مطالب مرتبط

فاجعه انسانی در زندان تهران بزرگ

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده است که تاکنون «مطابق آمار رسمی ارائه شده» ۷۱ نفر از کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین و همسایه‌ها در حمله اسرائیل به زندان اوین کشته شده‌اند

موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان

امروز نیز در سایه موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان، همان الگوی آشنای تاریخ در حال تکرار است: حذفِ بی‌پناه‌ترین‌ها به نام امنیت یا نظم، با همراهی رسانه‌ای و سکوت جامعه. اما حذف هر «دیگری» به دست ساختار قدرت، فقط آغاز یک روند است؛ روندی که دیر یا زود، دایره‌اش گسترش می‌یابد و به بدنه‌ی جامعه بازمی‌گردد. اگر جامعه در برابر بی‌قانونی علیه مهاجران ساکت بماند، فردا ممکن است همان سازوکار خشونت، گریبان شهروندان‌اش را نیز بگیرد. سرنوشت خاموشان، همیشه شبیه‌ هم است.

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

مطالب پربازدید

مقاله