حمایت تمام قد محمد علی کشاورز از کاندیداتوری اسفندیار رحیم مشایی

مردم باید تفکر ناب مهندس را بشناسند/همه می دانند مهندس پاک است/مهندس به بدگویی ها اعتنا نکن!

محمد علی کشاورز بازیگر مشهور سینمای ایران که در فیلم ها و سریال های متعددی ایفای نقش کرده است ضمن تمجید از شخصیت اسفندیار رحیم مشایی اعلام کرد علاقه مند است به عنوان اولین کسی باشد که از وی برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری دعوت کند.

به گزارش سایت روزنامه ایران کشاورز در این گفت و گو مدعی شد: « من آدمی هستم که به هیچ فرقه و گروهی متکی نیستم اما این مرد مردی است که واقعا فرهیخته است مردمش را دوست دارد، مملکتش را دوست دارد، مذهبش را دوست دارد، پاک بی آلایش و کوچکترین نقطه ضعفی در زندگی اش نیست، اینجاست که آدمهای دیگر نمی توانند این را ببینند شروع می کنند به زدن و اینجا و آنجا پشت سر حرف می زنند اما عامه مردم می دانند و می فهمند که مهندس پاک است.من به هیچ کس متکی نیستم و به خاطر منافع هیچ شخص و گروهی حرف نمی زنم اما این آدم را می شناسم یا خود احمدی نژاد آدم پاکی است هنوز در خانه قدیمی اش زندگی می کند ولی عده خیلی زیادی هستند که نمی توانند تحمل کنند و نمی توانند ببینند چون که درآمدشان از این راه است و از آن طریق امرار معاش می کنند و در غیر این صورت منبع درآمدی ندارند و زندگی شان نمی گذرد.»

کشاورز ادامه داد:« عده ای هستند که مملکتشان را دوست دارند مذهبشان را دوست دارند هیچ وقت هم نمی آیند به مردم بگویند و آشکارا جار بزنند و تبلیغ کنند خودشان هستند و خدای خودشان! ین خیلی ارزش دارد مهندس کسی است که طی این مدت که کار کرده است صنار سه شاهی هم برای خودش برنداشته است. در خانه اجاره ای زندگی می کند در حالی که خیلی ها در مقام مهندس میلیاردها تومان از بیت المال به جیب زدند و الان هم مشخص شده که چه کسانی هستند.»

این سخنان کشاورز در حالی بیان می شود که مخالفان مشایی معتقدند عاملان اختلاس بزرگ سه هزار میلیارد تومانی روابط حسنه‌ای با مشایی داشته اند.

کشاورز با تمجید از شخصیت فرهنگی مشایی ادامه داد:«خب آقای مهندس مشایی دارد کار می کند زحمت می کشد آدم پاکی هم هست نه دزد است، نه مال مردم خور. ادبیات و تاریخ مملکت خود را می داند شعرای مملکت خود را می شناسد من اگر بخواهم راجع به رییس جمهور حرف بزنم بعضی می گویند می خواهد سواستفاده کند پس حرف نمی زنم ولی در درون خودم می دانم که ایشان چه کار کرده اند و چه خدماتی داشته است کسی که مردم و مملکت خود را دوست دارد این مسئله خیلی مهم است. من چه قبل از انقلاب چه بعد از آن مجیز هیچ کس را نگفته ام و فقط روی عملکرد و کار بحث می کنم. من اعتراف می کنم که مهندس مشائی کسی است که فرهنگ را می شناسد، مردم کشورش، آداب و رسوم مملکت خود را می شناسد و اگر ایشان بیایند برای ریاست جمهوری بسیار خوب است. دوست دارم اولین کسی باشم که از مهندس مشایی دعوت کنم که برای کاندیداتوری ثبت نام کنند. نمی دانم آیا من تا انتخابات ریاست جمهوری بعدی زنده خواهم ماند یا نه. اما مطمئنم که اگر مشایی در انتخابات شرکت کند، پیروز خواهد شد. یعنی واقعا باید مردم مهندس را ببینند و بشناسند و این میسر نمی شود مگر با گفت و گو مردم باید تفکر ناب مهندس را بشناسند مهندس خیلی کارها می خواست انجام دهد که جلویش را گرفتند ولی اگر بخواهیم این مملکت یک مملکت اسلامی و پیشرو باشیم می بایست فرهنگ را قوی کنیم.»

توصیه کشاورز: به بدگویی ها اعتنا نکن

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون  در ادامه به مشایی توصیه کرد و گفت: «من از همین تریبون به مهندس می گویم آقا به کسانی که اطرافت هستند و بدگویی می کنند اعتنا نکن راه درستی که می روی برو و به تهمت های دیگران گوش نکن چون ما عادت داریم که تهمت بزنیم.ما باید فرهنگ غنی خود را نگه داریم چرا تا حالا مملکت ما پاپرجاست برای اینکه مردم ما با فرهنگ هستند این چیزی که بعضی فکر می کنند بهشت موعود خارج است خواهند فهمید که نه! نه در غربت دلم شاد و نه رویی در وطن دارم.»

خاطرنشان می شود محمد علی کشاورز سال های قبل نیز در دیدار هنرمندان با رهبر جمهوری اسلامی در ادبیاتی مبالغه آمیز از وی ستایش کرده بود. مشایی از سوی حامیان آقای خامنه ای به عنوان سردسته جریان انحرافی معرفی شده است. در نظر این حامیان جریان انحرافی با نزدیک شدن به محمود احمدی نژاد وی را از رهبر جمهوری اسلامی دور کرده و در صدد قبضه منابع قدرت و ثروت است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله