با حضور زندانیان سیاسی زن

مراسم روزجهانی«زن» در بند زنان زندان اوین برگزار شد

زندانیان سیاسی بند زنان زندان اوین به مناسبت هشت مارس، روزجهانی زن، مراسم بزرگداشتی را در این بند، برگزار کردند.

به گزارش جرس، این مراسم روزجمعه، هجدهم اسفند ماه 1391 از ساعت هشت تا ده شب در بند زنان زندان اوین و با حضور بیش از 30 زندانی سیاسی زن، برگزارشد.

این مراسم با مروری بر تاریخچه هشتم مارس آغاز شد. زندانیان سیاسی زن در ابتدای این نشست، از این روز به عنوان رخدادی جهانی در حوزه زنان یاد کردند؛ روزی که زنان برای دستیابی به دنیایی برابر برای همه انسان ها، تلاش کردند.”

این مراسم بزرگداشت، با بیان تجربه های مادرانه زندانیان زن، بررسی قوانین مربوط به زنان و مروری بر دستاوردهای کمپین یک میلیون امضا ادامه یافت.

هم اکنون در بند زندانیان سیاسی زن، زنانی به سر می برند که به خاطر فعالیت هایشان در جهت برابری حقوق زنان و مردان حبس شان را می گذرانند. زنانی مانند نسرین ستودهحقوقدان و فعال جنبش زنان، ژیلا بنی یعقوبروزنامه نگار و سردبیر وب سایت کانون زنان ایرانی، حکیمه شکری و ژیلا کرم زاده مکوندی از مادران پارک لاله و شیوا نظرآهاریفعال حقوق بشر و فعال جنبش زناناز جمله زندانیان زن بند زنان زندان اوین هستند.

این مراسم همچنین با شعر خوانی دسته جمعی زندانیان سیاسی این بند همراه بود. برگزای تریبون آزاد و برنامه هایی مانند آن نیز از برنامه های دسته جمعی زندانیان این بند در این روز بود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله