مجید دری، دانشجوی محروم از تحصیل دانشگاه علامه به مرخصی آمد.
به گزارش کلمه مجید دری که دوران محکومیت خود را در زندان کارون اهواز می گذراند به مرخصی آمد.
او که چندی پیش از زندان بهبهان به کارون اهواز منتقل شده بود، دو ماه پیش پس از چهار سال به مرخصی چند روزه آمد اما با عدم تمدید مرخصی به اهواز بازگشت.
بنابر حکم صادر شده از سوی شعبه بیست و ششم دادگاه انقلاب، به ریاست قاضی پیرعباس، مجید دری میبایست مدت زمان حبس خود را در تبعید به زندان ایذه سپری کند، اما به دلیل عدم وجود زندان در ایذه، وی به زندان بهبهان منتقل شد و روز دوشنبه، پنجم مردادماه جاری، به شکل ناگهانی و بدون اطلاع مقامات قضایی به زندان کارون اهواز منتقل شده است.
مجید دری از روز هیجدهم تیرماه سال ۸۸ بدون حتی یک روز مرخصی در زندان در تبعید به سر می برد. این دانشجوی محروم از تحصیل که تنها جرمش دفاع از حق تحصیل است در دادگاه بدوی به ده سال زندان محکوم شد که طبق حکم، پنج سال از آن را باید در تبعید بگذراند. این حکم در دادگاه تجدید نظر به شش سال تغییر یافت.