مجوز راهپیمایی ستاد حامیان محمدرضا عارف در مشهد لغو شد

قائم‌مقام ستاد جوانان و دانشگاهی عارف (پویش امید) گفت: مجوز راهپیمایی ستاد حامیان محمدرضا عارف در مشهد برای اهدای دسته‌گل‌های سفید این ستاد به سایر روسای ستادهای انتخاباتی کاندیداها در مشهد لغو شد.

به گزارش  فارس  از مشهد، مصطفی توفیقی، قائم‌مقام ستاد جوانان و دانشگاهی عارف (پویش امید) در خراسان‌رضوی عصر دیروز در نشست جوانان اصلاح‌طلب ستاد عارف در مشهد اظهار داشت: ستاد محمدرضا عارف برای امروز مجوز راهپیمایی گرفته بود تا با حضور جوانان حامی عارف در مشهد دسته گل‌های سفید به رؤسای ستادهای انتخاباتی رضایی، جلیلی، ولایتی، حدادعادل، روحانی و قالیباف در مشهد تقدیم کند که لحظاتی پیش مجوز این اقدام لغو شد.

توفیقی افزود: جوانان حامی عارف با برگزاری این راهپیمایی درنظر داشتند که با اهدای دسته گل سفید به رؤسای ستادهای انتخاباتی کاندیداهای ریاست‌جمهوری در خراسان‌رضوی بگویند که ورود شما را به صحنه رقابت با عارف خوش‌آمد می‌گوییم.

وی افزود: شال‌های سفید با توجه به رنگ ستاد انتخاباتی عارف از تهران به مشهد رسیده است و جوانان حامی عارف می‌توانند با استفاده از دستبند و شال سفید حمایت خود را از این کاندیدای ریاست‌جمهوری اعلام کنند.

قائم‌مقام ستاد جوانان و دانشگاهی عارف (پویش امید) در پایان اذعان داشت: به دلیل لغو برگزاری راهپیمایی، جوانان حامی عارف در خراسان‌رضوی قصد دارند با دسته گل‌های سفید دقایقی دیگر با حضور در مناظره‌های رؤسای ستادهای انتخاباتی کاندیداهای ریاست‌جمهوری در خراسان‌رضوی در نمایشگاه خط‌کش و حسینیه قرآن و عترت مشهد حضور پیدا کنند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله