ظریف:

متاسفانه اخیرا زیاد به اظهارات آمریکائی ها پرداخته می شود

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: اظهارات آمریکایی ها علیه ایران هیچ تازگی ندارد و آمریکا همیشه از این حرف های بی مورد زده است.

به گزارش مهر،محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با بخش خبری 21 در پاسخ به سوالی درباره مواضع ایران درباره سخنان توهین آمیز آمریکایی ها علیه کشورمان افزود: اینگونه موضع گیری های آمریکایی ها جدید نیست و در طول سی سال گذشته آمریکایی ها همواره این اظهارات بی مورد را زده اند.

وی گفت: مردم و مسئولان ایران همیشه نشان داده اند که این اظهارات برای آنها جایگاهی ندارد و ما حاضر نیستیم این گونه حرف ها را بپذیریم.

وزیر امور خارجه با اشاره به گفته رئیس مجلس شورای اسلامی که نباید بیش از حد لازم به این حرف ها توجه شود، افزود: این اظهارات هیچ تازگی ندارد و آمریکا همیشه از این حرف های بی مورد زده است.

ظریف ادامه داد: متاسفانه دیده شده است که اخیرا مقداری بی مورد و زیاد از حد به این حرفها توجه می شود که پیشنهاد می کنم در همان حدی که در حد این حرف های بی محتوا و بی معنی هست به آن پرداخته شود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله