احمدی نژاد در گفت و گو با شبکه النیل مصر

لاریجانی را متهم به فساد نکردم پرونده ای دادم تا بررسی کنند/ از سفر سردار سلیمانی به مصر بی اطلاعم

احمدی نژاد در گفتگو با شبکه النیل مصر با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای ارتقاء سطح روابط با مصر گفت: قدرت و عزت مصر ، قدرت و عزت ایران و منطقه است.

به گزارش انتخاب، رئیس دولت دهم  شب گذشته در گفتگو با شبکه تلویزیونی النیل مصر که به صورت زنده پخش می شد به سوالات متعدد خبرنگار این شبکه در خصوص مسائل مهم منطقه و جهان پاسخ گفت.

احمدی نژاد در این گفتگو با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای ارتقاء سطح روابط با مصر گفت: قدرت و عزت مصر ، قدرت و عزت ایران و منطقه است. ملت مصر با برخورداری از یک پشتوانه محکم فرهنگی و تاریخی شرایط جدیدی در منطقه ایجاد کرده است.
احمدی نژاد در مورد اوضاع سوریه گفت: همه طرفهای درگیر در سوریه باید برای پایان دادن به خشونت ها مذاکرات خود را بر اساس نیازهای داخلی  به دور از تاثیرگذاری قدرتهای خارجی آغاز کنند.

 وی در ادامه در پاسخ به سوالی درخصوص سفر سردار قاسم سلیمانی به مصر از انجام این سفر اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: اگر هم سفری بوده حتماً با دعوت مسئولین مصری انجام گرفته است.

احمدی نژاد همچنین درخصوص موضوعات مطرح شده در جلسه روز یکشنبه مجلس و تقابل با رییس مجلس نیز گفت: من آقای لاریجانی را متهم به فساد نکردم بلکه پرونده ای را دادم تا بررسی کنند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله