محمد علی توفیقی در جمع دانشجویان:

قبل از انتخابات افرادی از روحانی حمایت کردند با یکسری مطالبات، بعد از انتخابات برخی مدعی شدند با مطالباتی دیگر

جمعی ازفعالان دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور به دیدار آقایان دکتر عارف و توفیقی رفتند.

به گزارش  پایگاه خبری اصلاحات ، در این دیدار دانشجویان به بیان برخی مطالبات و دغدغه های خود پرداختند و با ابراز نگرانی نسبت به آنچه در برخی رسانه ها از اعضای کابینه دولت یازدهم و بخصوص وزارت علوم منتشر می شود گلایه کردند.

دکتر توفیقی وزیر علوم دولت اصلاحات نیز با اشاره به منتفی شدن حضورش در کابینه دولت یازدهم گفت: پس از انتخابات و تعیین بنده به عنوان مسئول کارگروه آموزش عالی ، اقدام به تشکیل کارگروه با حضور اساتید برجسته دانشگاه ها کردم که در این کارگروه ، جمع بندی مطالبات دانشجویان و دانشگاهیان و گزارش به رئیس جمهور منتخب و همچنین انتخاب کاندیداهای تصدی وزارت علوم در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود : پس از جمع بندی ها 5 نفر به عنوان نامزد های پیشنهادی کارگروه برای تصدی پست وزارت علوم به دکتر روحانی معرفی شدند .

توفیقی ادامه داد: پس از اتمام کار کارگروه ها ظاهرا انتخاب وزیر از مدل خاصی پیروی نمی کند و نقش مشاورین و اطرافیان رئیس جمهور منتخب پر رنگ تر می باشد.

رئیس ستاد انتخاباتی دکتر عارف با اشاره به عدم ارتباطش با رئیس جمهور منتخب پس از اتمام کار کارگروه آموزش عالی گفت: بنده تنها می توانم مطالبات و بحث های مطرح شده شما را جمع بندی کنم و به دکتر روحانی منتقل کنم .

وی همچنین درخصوص نگرانی دانشجویان از اسامی معرفی شده در رسانه ها برای تصدی پست وزارت علوم گفت: دانشجویان در این دوره از انتخابات نقش بسایر موثری را ایفا کردند و مطالباتی دارند اما احساس می کنند اتفاقی در حال وقوع است به گونه ای که قبل از انتخابات افرادی از دکتر روحانی حمایت کردند با یکسری مطالبات بعد از انتخابات برخی مدعی شدند با مطالباتی دیگر که این اشخاص هیچ نقشی در پیروزی دکتر روحانی نداشته و بلکه در موضع مقابل دکتر روحانی نیز قرار داشتند.

وی همچنین در مورد گزینه های مطرح برای تصدی پست وزارت علوم از دکتر نیلی منفرد و دکتر علی اکبر صالحی(وزیر امور خارجه دولت دهم) نام برد و گزینه های دیگر مطرح شده در رسانه ها را بیشتر گمانه زنی رسانه ای دانست .

پس از دکتر توفیقی ، دکتر عارف نیز در این نشست با اشاره به اینکه اساتید و دانشجویان نگران آینده هستند گفت : بنده در خودم احساس وظیفه می کنم ودر این راه آنچه باید به دکتر روحانی از مطالبات جامعه دانشگاهی و توده های مردم منتقل می کردم را گفته ام .

دکتر عارف در ادامه در خصوص اصرار زیاد خود بر روی مسئله دانشگاه ها تصریح کرد: مسائل مهمی در جامعه وجود دارد اما عقیده ام این است اگر دانشگاهها مسیر درست را دنبال کنند سایر قسمت ها نیز سامان پیدا خواهد کرد.

دکتر عارف افزود: شما دانشجویان مطالبات خود را از راه های مختلف به دکتر روحانی منتقل کنید و نگران کافی نبودن زمان برای تاثیر گذاری در انتخاب وزرا نباشید زیرا در کشور ما اصولا اتفاق ها دقیقه نود می افتد و ما هنوز دقیقه هشتادیم!

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله