وزیر خارجه عراق:

قادر نیستیم روند انتقال سلاح از ایران به سوریه را متوقف کنیم

وزیر خارجه عراق در مصاحبه ای‌ای که امروز منتشر شده است گفت که این کشور قادر به توقف ارسال اسلحه از سوی ایران به سوریه از طریق مسیر هوایی عراق نیست.

به گزارش نامه ، «هوشیار زیباری» در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط، گفت: ما انتقال سلاح از طریق مسیر هوایی عراق را رد و محکوم می کنیم و به طور رسمی طرف ایرانی خود را از این موضوع مطلع می کنیم ولی توانایی متوقف کردن این موضوع را نداریم.»

این در حالی است که مقام های عراقی تاکنون بارها به طور اتفاقی هواپیماهایی که از مسیر ایران به مقصد سوریه در پرواز بوده اند را مجبور به فرود و مورد بازرسی قرار داده است. پس از همه این بازرسی ها مقام های عراقی بر نبود تجهیزات و سلاح های جنگی در هواپیماهایی ایرانی تاکید داشتند.

وی در ادامه افزود: «اگر تصور می کنید که این پروازها قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل در خصوص منع صادرات و واردات سلاح از ایران را نقض می کند من از طرف دولت عراق از شما دعوت می کنم که به ما برای متوقف کردن این پروازها از مسیر هوایی عراق کمک کنید.»

خاطرنشان می شود جمهوری اسلامی ایران یکی از حامیان اصلی بشار اسد است  و بارها به انتقال سلاح برای ارتش سوریه متهم شده است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله