غلامحسین کرباسچی:

فشارها بر روحانی تاثیری ندارند/ او هر کس را صلاح بداند معرفی می کند

دبیرکل حزب کارگزاران گفت: بازگشت افراد مهم نیست مهم این است که تفکر و بینش‌هایی که طی این سال‌ها از آن عبور شده و به محاق رفته بار دیگر به کشور برگردد و جایگزین بینش‌های افراطی، پوپولیستی و شعاری شود.

غلامحسین کرباسچی در گفت‌و‌گو با  ایلنا با اشاره به برخی اظهارات اصولگرایان در خصوص تاکید بر عدم استفاده از اصلاح طلبان و تکنوکراتها در کابینه دولت یازدهم عنوان کرد: شخصیت روحانی به گونه‌ای است که هر کس را صلاح بداند و فکر کند که می‌تواند با او کار کند معرفی خواهد کرد ما هم همین را ترجیح می‌دهیم.

وی افزود: اینکه هر کسی بخواهد در مورد کابینه نظر دهد و برای آن شرط و شروط بگذارد و یا خط و نشان بکشد برای روحانی فشار محسوب نمی‌شود چراکه او به خیلی از این مسائل عادت دارد و این اظهارات روی او اثری نخواهد داشت.

کرباسچی همچنین تصریح کرد: هر چه افراد افراطی علیه روحانی بیشتر حرف بزنند و خط و نشان بکشند،کمک کرده‌اند تا دنیا متوجه شخصیت معتدل روحانی شود و بفهمد که می‌توان با او کار کرد.

دبیرکل حزب کارگزاران با تاکید براینکه بینش‌های عاقلانه و معتدلانه باید به کشور بازگردد، گفت: بازگشت افراد مهم نیست مهم این است که تفکر و بینش‌هایی که طی این سال‌ها از آن عبور شده و به محاق رفته بار دیگر به کشور برگردد و جایگزین بینش‌های افراطی، پوپولیستی و شعاری شود.

کرباسچی با بیان اینکه روحانی به دنبال حاکمیت روش‌های اعتدالی و مدبرانه است، گفت: به نظر من اتاق فکر دولت یازدهم پیش از ورود به انتخابات تشکیل شده بود ضمن اینکه کابینه یک دولت خود اتاق فکری برای آن محسوب می‌شود که این اتاق فکر باید تلاش کنند برخوردهای غیر معقول در دولت وجود نداشته باشد و یک نفر دائما به وزرا امر و نهی نکند در کنار این مشاورینی نیز می‌توانند به دولت مشورت دهند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله