فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه اعلام کرد این کشور”ائتلاف ملی نيروهای انقلاب و مخالفان” سوريه را به عنوان نماینده مشروع مردم این کشور برای پایان دادن به حکومت بشاراسد به رسمیت می شناسد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، آقای اولاند درعین حال گفت دولت او تا زمانیکه مشخص نیست تسلیحات در سوریه به دست چه کسانی می رسد از درخواست ائتلاف جدید برای دریافت آن، حمایت نمی کند و موضوع را زمانی بررسی خواهد کرد که این ائتلاف به دولت مشروع تبدیل شود و کشورهای دیگرهم آن را به رسمیت بشناسند.
به گزارش رادیوفردا، ساعاتی پیش از اعلام این خبر، وزیران خارجه اتحادیه اروپا درنشست مشترک با اتحادیه عرب درقاهره، از تشکیل ائتلاف ملی نيروهای انقلاب و مخالفان سوريه حمایت کرده بودند و معاذ الخطیب، رئیس ائتلاف جدید خواستاردریافت سلاح شده بود.