با وجود اتهام مشارکت در اختلاس سه هزار میلیاردی

علاالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شد

علاء الدین بروجردی’ نماینده بروجرد که برخی نمایندگان و رسانه ها او را به مشارکت در پرونده 3000 میلیاردی متهم کرده اند، با 19 رای به عنوان رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم انتخاب شد.

به گزارش  بازتاب، در همین راستا جواد کریمی قدوسی به اعتبارنامه بروجردی ایراد گرفت که بعد از اقدام متقابل بروجردی، دو طرف کوتاه آمدند.

‘سید حسین نقوی حسینی’ نماینده ورامین در مجلس روز چهارشنبه در گفتگو با ایرنا، افزود: اعضای هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جلسه صبح امروز این کمیسیون انتخاب شدند.

وی با بیان این که در جلسه امروز این کمیسیون اکثریت اعضا حضور داشتند، گفت: ‘احمدرضا دستغیب’ نماینده شیراز با 16 رای به عنوان نایب رییس اول و ‘منصور حقیقت پور’ نماینده اردبیل با 14 رای به عنوان نایب رییس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس انتخاب شدند.

نقوی حسینی یادآور شد که وی نیز به عنوان سخنگو، ‘محمدحسن آصفری’ نماینده اراک و ‘سید باقر حسینی’ نماینده زابل نیز به عنوان دبیران اول و دوم این کمیسیون برگزیده شدند.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نهمین دوره مجلس شورای اسلامی دارای 29 عضو است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله