جامعه صنفی تهیهکنندگان سینمای ایران در فراخوانی از اهالی سینما برای حضور در مقابل وزارت ارشاد دعوت کرد.
به گزارش ایسنا در متنی که از سوی حبیب کاوش، سخنگوی جامعه صنفی تهیهکنندگان سینمای ایران، ارسال شده، آمده است: «اهالی سینما، جمعی که خود را انصار حزبالله نام نهادند، شنبه یازدهم آذر را به عنوان اعتراض بر سینمای ایران در مقابل ارشاد تعیین کرده اندو
از آنجا که ما اهالی سینما هم یعنی همه ایرانیان خود را جزوی از حزبالله، شهدا و … میدانیم، لذا عزم کردهایم (یک بار برای همیشه) با انصاریان خودخوانده تقابل که نه مواجههای بر سر دفاع از سینمای مظلوم اما پر تپش و پرخون اجتماعیمان (گیرم بر روی حاشیهی آسفالت سرد خیابان) مقابل ارشاد داشته باشیم. پس قرارمان یازده صبح شنبه 11 آذر در مقابل وزارت ارشاد.»
این فراخوان از سوی اهالی سینما در حالی صادر شده که گروه فشار انصار حزب الله در اطلاعیه ای از مردم خواسته است برای اعتراض به فیلم فریدون جیرانی در برابر وزارت ارشاد تجمع کنند. این گروه فشار در سایه مصونیت قضایی با استفاده از ابزارهای ارعاب و خشونت مدت هاست اهالی سینمای ایران را تحت فشار قرار داده و در سایه همین فشارها بوده که وزارت ارشاد مجبور شده مجوز اکران برخی از فیلم های سینمایی را لغو کند.