سخنان بی سابقه هاشمی علیه صدا و سیما

صدا و سیما جعبه سانسور است/ مردم عقل خود را دست این جعبه سانسور نمی دهند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه دانشگاه باید از جو امنیتی رها شود گفت: محیط کلاس های درس باید محیط تبادل نظر باشد؛ اینطور نباشد که استاد سخن بگوید و دانشجو فقط گوش کند؛ دانشجویان باید به بحث و تبادل نظر با استاد بپردازند.

هاشمی در سخنان بی سابقه ای صدا و سیما را شدیدا مورد انتقاد قرار داد و آن را جعبه سانسور نامید. این برای نخستین بار است که هاشمی اینگونه با صراحت از سیاست های صدا و سیما انتقاد می کند.

به گزارش مهر ، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار با جمعی که از آن تحت عنوان نخبگان استان کرمانشاه یاد شد، در سالن شهدای دولت استانداری کرمانشاه، اظهار داشت: امروز مردم ایران آگاه ترین مردم جهان هستند و این آگاهی ناشی از تبار نیروهای ناب اسلامی است.

وی ادامه داد: آگاهی چیزی نیست که بتوان به زور آن را پس گرفت؛ اگر آن را اسیر کنند طبیعاتا بیشتر می شود و اگر آزاد گذاشته شود که خود به خود این آگاهی در بین مردم رواج پیدا می کند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: با تعصب و لجاجت و دروغگویی نمی توان جلوی آگاهی ملت را گرفت؛ هیچ لجوج دروغگویی در دنیای امروز پیروز نمی شود.

هاشمی تصریح کرد: ممکن است بتوان با زور و تهدید مردم را آرام نگه داشت اما این خلاف فطرت انسان است؛ این آرامش ساختگی همیشه یکنواخت نیست و جزر و مد دارد.

وی در ادامه به مسائل بانوان گریزی زد و گفت: زمانی یکی از دغدغه های اصلی بنده تحصیل خانمها در دانشگاه بود که امروزه می بینیم که این قشر در مراز دانشگاهی نه تنها از آقایان کمتر نیستند بلکه در بسیاری از موارد گوی سبقت را نیز از آن ها ربوده اند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: زمینه حضور بانوان در پست های مختلف وجود دارد و این دیگر به خود آن ها بستگی دارد که چرا آن طور که باید و شاید حضور پیدا نمی کنند.

هاشمی خطاب به بانوان اظهار کرد: چرا در زمان انتخابات مجلس به همجنس های خود رای نمی دهید؟ در آن صورت هم می توانید قانون تصویب کنید هم وزیر عزل و نصب کنید و اداره امور راه به دست بگیرید؛ اگر این کار را نمی کنید پس خودتان مقصر هستید.

وی خاطرنشان کرد: مردم دیگر تحت تاثیر صدا و سیما و جعبه ای که مطالب را با سانسور به مردم تحویل می دهد نیستند؛ مردم ایران امروز آگاه شده اند و عقل خود را دست جعبه ای که سانسور می کند نمی دهند.

رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیت و پتانسیل بالای ایران در تربیت دانشمندان سخن گفت و بیان داشت: محیط کلاس های درس باید محیط تبادل نظر باشد؛ اینطور نباشد که استاد سخن بگوید و دانشجو فقط گوش کند؛ دانشجویان باید به بحث و تبادل نظر با استاد بپردازند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه اظهار کرد: دانشگاه ها باید از قید و بند امنیتی و دانشجویان اخراجی و ستاره دار و امثالهم رها شوند و به محیطی آزاد برای کسب علم و دانش و آگاهی تبدیل گردند.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله