درخواست جمعی از وکلای دادگستری از نسرین ستوده

صدای اعتراضتان شنیده شد به اعتصابتان پایان دهید

جمعی از وکلای دادگستری با صدور پیامی از خانم نسرین ستوده خواستند به اعتصاب غذای خود پایان دهند. 

در این پیام  که در وبلاگ وکلای ملت منتشر شده است وکلای دادگستری خاطرنشان کرده اند:« مصرانه از شما درخواست می‌کنیم به اعتصاب غذایتان پایان دهید. صدای اعتراض شما به مسئولان و مردم رسیده است. مسلماً ادامه‌ی این وضعیت آسیب‌های جبران‌ناپذیری به جسم شما و روان فرزندانتان وارد خواهد کرد.»

متن کامل این پیام به شرح زیر است: 

«به نام خداوند بخشنده ی مهربان»

همکار گرامی،

سرکار خانم نسرین ستوده،

روزهای متمادی است که با نگرانی اخبار مربوط به اعتصاب غذای شما را پیگیری می‌کنیم و هر روز که می‌گذرد بر دلهره و اضطراب‌مان افزوده می‌شود. دغدغه‌های شما را درک می‌کنیم و با شما هم‌نظر و همدلیم که همه‌ی زندانیان، فارغ از نوع جرم و مجازات‌شان، حقوقی دارند که در قوانین جمهوری اسلامی ایران نیز مورد پذیرش قرار گرفته است. می‌دانیم شما برای نیل به حقوق قانونی خود، از جمله حق ملاقات با خانواده، دست به اعتصاب غذا زده‌اید.

ما جمعی از وکلای دادگستری اولاً از مسئولان می‌خواهیم با توجه به قانون اساسی، قوانین جاری و آیین نامه‌ی زندان‌ها و با توجه به «اصل شخصی بودن جرم و مجازات»، با رعایت حقوق تمامی زندانیان از تحمیل هزینه به خانواده‌های آنان جلوگیری نمایند. رعایت این حقوق از ملزومات هر نظام حقوقی مبتنی بر عدالت است و فواید آن در ابعاد ملی و بین‌المللی نصیب مردم و حاکمیت خواهد شد.

ثانیاً، مصرانه از شما درخواست می‌کنیم به اعتصاب غذایتان پایان دهید. صدای اعتراض شما به مسئولان و مردم رسیده است. مسلماً ادامه‌ی این وضعیت آسیب‌های جبران‌ناپذیری به جسم شما و روان فرزندانتان وارد خواهد کرد.

بی‌صبرانه در انتظار شنیدن خبر سلامتی شما و پایان اعتصاب غذایتان هستیم.

اسامی امضا کنندگان (به ترتیب الفبا):

میترا آزرم، سمانه اسدخانی، شهره اسفندیارپور، مینا امامی عراقی، لیلا امینیان، مریم بابایی، حمید باقرزاده، هادی باقری، مهناز پراکند، ایمان پیروزخواه، پرویز تابشیان، رضا توکلی،احمد جاویدتاش، مینا جعفری، پرویز جهانگیرراد، شهین حاجیان، لیلا حیدری، شقایق خاکی صدیق، مریم دارایی، امیرسالار داوودی، ایمان داوودی،آرش دولتشاهی ، سعید دهقان، غلامحسین رئیسی، یحیی رایگانی، امیر رئیسیان، امیرپیمان رمضانی، شیما زمانی، جمیله ستایش‌نهاد، اکبر سردارزاده، شیرین سلامت، پانته‌آ شریف‌زاده، پوپک شقفی، محمد شیوایی، آرش صادقیان، صنم صباغی، هدا صفاوردی، حسین صیادی نژاد، فرزانه فاطمی، منصوره فتاحی، سنجر فخری، امیرحسین فراهانی، فرخ فروزان کرمانی، نوبان فشندی، شیما قوشه، مهرانگیز کار، سمیرا کاوه، طناز کلاهچیان، نازنین کیانی‌فرد، آرش کیخسروی، شهرزاد مجد، نوش‌آفرین مجدزاده، شقایق محمدی، مهران محمودی، محمد مصطفایی، رضا معتمدی، افروز مغزی، عادل مقدس، سوده موسوی بلده، سیدجلال مهدوی، زهرا مینویی، ندا نوری.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله