دبیرانجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران با اعلام اینکه از امروز شیر دو نرخی در بازار عرضه شده است، از افزایش قیمت 50 درصد از دیگر محصولات لبنی خبر داد.
رضا باکری درگفتگو با مهر درخصوص تغییر قیمت لبنیات که قرار بود از امروز شنبه در بازار اعمال شود، گفت: «با توجه به تفاهم نامه انجمن صنایع فرآورده های لبنی با وزارت صنعت، معدن و تجارت، امروز شیر900 گرمی نایلونی با 1.5 درصد چربی با قیمت 900 تومان، ماست 900 گرمی با داشتن 1.5 درصد چربی با قیمت 1300 تومان و پنیر یو.اف 400 گرمی نیز با قیمت 2400 تومان در بازار عرضه شده است.»
وی اضافه کرد: «البته کارخانجات لبنی 50 درصد محصولات خود را با قیمتهای پائین و 50 درصد سایر محصولات خود را براساس سیستم عرضه و تقاضا در بازارعرضه کردند.»
باکری درخصوص افزایش قیمت 50 درصدی محصولات لبنی پرچرب اظهارداشت: «کارخانجات براساس قیمت تمام شده، 50 درصد محصولات لبنی پرچرب خود را به بازار عرضه میکنند.»