واکنش نقدی به برداشت «آمریکا و اذنابش» از سخنان آقای حامنه ای

شتر در خواب بیند پنبه دانه!

محمدرضا نقدی٬ فرمانده سازمان بسیج برداشت‌های آمریکا و اذنباش از تاکتیک «نرمش قهرمانانه» به «صلح امام حسن» در سخنان آقای  خامنه‌ای را «غلط» خوانده و گفته «شتر در خواب بیند پنبه دانه.»

به گزارش دیگربان به نقل از  خبرگزاری «بسیج»٬ نقدی این مطلب را روز چهارشنبه (۲۷ شهریور) در دیدار با گروهی از نفرات بر‌تر کنکور سراسری سال ۹۲ بیان کرده است.

وی گفته سخنان روز گذشته آقای  خامنه‌ای درباره «نرمش قهرمانانه» به قدری «واضح است که برای هیچ فرد خردمندی هیچ جای تردیدی باقی نمی‌گذارد که مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمن ادامه دارد.»

نقدی اضافه کرده که «ایستادگی» جمهوری اسلامی برای «نفی کامل حاکمیت آمریکا بر جهان با قاطعیت کامل ادامه دارد.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به کسانی که «نرمش قهرمانانه» را «صلح امام حسن» دانسته‌اند٬ گفته است: «به این خیال‌های واهی نمی‌توانند دل خوش کنند.»

رئیس سازمان بسیج اضافه کرده که «صلح امام حسن مربوط به روزگاری است که مردم دور و بر ولایت را به خاطر بی‌بصیرتی‌‌ رها کردند و سرداری برای مقاومت نمانده بود.»

نقدی ادامه داده است: «وقتی آمریکا و اذنابش از یک سخنرانی کوبنده، انقلابی و سراسر ضد آمریکایی و همچنین امید بخش و مقتدرانه با توسل به یک واژه این طور برداشت می‌کنند، می‌توان به عمق شکست آنان از انقلاب اسلامی پی برد.»

رهبر جمهوری اسلامی روز سه‌شنبه در جمع فرماندهان سپاه پاسداران اعلام کرده که مخالف حرکت‌های «صحیح دیپلماسی» نیست و به «نرمش قهرمانانه» در عرصه سیاست خارجی اعتقاد دارد.

وی در عین حال شرط موافقت با استفاده از تاکتیک «نرمش قهرمانانه» را «درک ماهیت طرف مقابل و فهم صحیح هدفگذاری او» اعلام کرده است.

سایت محافظه‌کار «عصر ایران» و گروهی دیگر از سایت‌های محافظه‌کار نوشته‌اند منظور  آقای علی خامنه‌ای از بیان «نرمش قهرمانانه» صلح امام حسن است که با «شیوه‌های جدید» از سوی دولت حسن روحانی دنبال می‌شود.

خاطرنشان می شود علاوه بر نقدی روزنامه کیهان نیز در یادداشتی مدعی شده از تعبیر رهبر جمهوری اسلامی برداشت نادرستی در رسانه ها و محافل غربی شده است.

انتظار می رود همزمان با افزایش امیدواری ها برای توافق ایران و آمریکا تحرکات تندرو ها برای بر هم زدن این توافق احتمالی بیشتر شود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله