حجت الاسلام جاودان، از اساتید اخلاق، همزمان با نوسانات بازار ارز، در این زمینه صحبت کرد و با اشاره به اقدامات اخلالگرانه در این بازار گفت: ممکن است اسرائیلی ها در سطح کلی دولت دست داشته باشند.
به گزارش سایت بازتاب به نقل از سایت این روحانی وی در سخنان خود در تاریخ 13/7/91 گفته است:« یک بحث مهمی عرض کنم. رئیس اطلاعات قبلی اسرائیل و به اصطلاح ما وزیر اطلاعات قبلی اسرائیل گفته بود که ما احتیاج نداریم که با ایران بجنگیم. همین داستان دلار ایران را از پا درمی آورد. این دست های اسرائیل در ایران هست. نه این که در حکومت ایران دست دارند، خیر. دستشان اینجا هست. صد تا دست دارند. هزارتا دست دارند. هم ممکن است در سطح کلی دولت دست داشته باشند یعنی در کل دولت. نه در سطح وزیر و اینها. و هم در بازار دست دارند. دست خوب و فرمانبر. هم در همه جا دست دارند. شب به یکی از این دست ها تلفن می شود. لازم هم نیست شخص او تلفن کند. با یک دست پنهان دیگرشان تلفن می کنند و می گویند شما فردا به آن رفیقمان که مثلا صراف است بگو فلان. وسط صحبت عرض کنم. یکی از دوستان گفت که یک آقایی بعد از جریان سران اجلاس به من گفت پول داری یک دویست سیصد میلیونی دلار بخر. وضع دلار عوض می شود. از همین بچه هایی که اینجا می آید. گفت من که پول ندارم. آنقدر قرض دارم. تمام ثروتش یک ماشین است که آن را هم با قرض خریده. گفت چکار کنم از کجا بیاورم دلار بخرم؟»
وی در ادامه حکومت فعلی را حکومت صدام مقایسه کرد و گفت:« حالا چرا وزارت اطلاعات از این مطلع نیست؟ از این دست ها مطلع نیست. خب آن دست ها را قطع کنید. خدا صدام را رحمت کند!! سی سال در کشور عراق حکومت کرده بود. یک قرانی قیمت چیزی زیاد و کم نشد. کم می فروختی اعدام می کرد. زیاد می فروختی اعدام می کرد. کشور هیچ مشکلی پیدا نمی کرد. حالا این که شوخی بود.»
وی در صحبت های خود گریزی هم به اعتراضات پس از جنبش سبز زده و گفته است:« در جریان فتنه قبل در کوی دانشگاه در تهران یک میلیون آدم به خیابان آمدند. خب آنها که نمردند. هستند. یعنی ما در تهران یک میلیون مخالف نداریم؟ خب داریم. دو میلیون به آقای فلانی رای دادند. از او به نفر بعدی عددش دو برابر شده بود. حالا تقصیر کیست؟ دولت جمهوری کوتاهی کرده؟ خب کرده دیگر. کوتاهی دارد. تقصیر دارد. آن دست های آنها، در ادارات، ناراضی می تراشند. برخی از آنها گاهی دمار درمی آورند. اما این آدم مال ما نیست. این مزدور است. خب؟ او هم هست. اما ببینید حقانیت اصل جمهوری اسلامی یک سر سوزن خدشه دار نمی شود. آن کار را جمهوری اسلامی نکرده. باید این را بفهمیم. یا دوست نادان کرده یا دشمن دانا. ایجاد نارضایتی را یا دوست نادان کرده که فراوان اند یا دشمن دانا کرده که فراوان ترند. خب باید اینها را بفهمیم.»