وزرای دفاع هلند و آلمان:

سوریه ترکیه را تهدید کند ناتو وارد عمل می شود

وزرای دفاع هلند و آلمان تاکید کردند درصورت حمله سوریه به ترکیه ناتو وارد عمل خواهد شد

وزیر دفاع هلند اعلام کرد در صورتی که سوریه کشورترکیه را مورد تهدید قرار دهد ناتو بی درنگ وارد عمل خواهد شد

به گزارش مهر ، “هنیس پلاسچائر” وزیر دفاع هلند در مصاحبه با روزنامه “تودی زمان” چاپ ترکیه گفت ما برای استقرار موشک های پاتریوت در خاک سوریه پولی دریافت نکرده ایم.

او گفت: هرگونه تعرض به ترکیه با واکنش همه اعضاء ناتو مواجه خواهد شد وما بابت نصب سامانه ضد موشکی پاتریوت در ترکیه پولی از این کشور دریافت نمی کنیم .

او در ادامه گفت هلند هزینه استقرار موشک های پاتریوت و سربازانش را که به 40 میلیون یورو می رسد پرداخت خواهد کرد و ترکیه تنها بایدهزینه های اساسی لجستیکی را پرداخت کند.

او گفت: ما در این مسئله از ترکیه پولی مطالبه نخواهیم کرد و تنها انتظاری که داریم این است که در ترکیه از نیروهای ما استقبال گرمی صورت پذیرد.

همچنین این روزنامه در خبری دیگر به نقل از ” توماس مایزیر” وزیر دفاع آلمان نوشت : در صورت یکه ترکیه از جانب سوریه مورد حمله قرار بگیرد ناتو وارد عمل خواهد شده و پاسخ خواهد داد.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله