با هدف «ایجاد پیوند محکم‌تر بین مردم و نظام»

سود برخی از پروژه های قرارگاه خاتم صرف شهر‌ها و روستاهای ایران می‌شود

به نظر می رسد سپاه پاسداران قصد دارد با اجرای برخی از پروژه ها  طبقات محروم  را که هم اکنون تحت فشارهای اقتصادی قرار دهد راضی نگه دارد.

 ضیاءالدین حزنی٬ فرمانده قرارگاه «کوثر» وابسته به قرارگاه «خاتم‌الانبیاء» گفته سود‌های پروژه‌های این قرارگاه با هدف «ایجاد پیوند محکم‌تر بین مردم و نظام» صرف شهر‌ها و روستاهای ایران می‌شود.

به گزارش دیگربان به نقل از  خبرگزاری فارس٬ آقای حزنی روز شنبه (۲۴ فروردین) در بابل گفته قرارگاه «خاتم‌الانبیاء» در حال حاضر بهترین و مهم‌ترین پروژه‌ها شامل سدسازی، راه، تونل، نفت، گاز و پتروشیمی را در دست اجرا دارد.

وی ارزش هر یک از این پروژه‌ها را در داخل ایران ۱۰۰ میلیون تومان و در خارج از ایران هزار میلیارد تومان عنوان کرده است.

حزنی افزوده «سودهایی که از انجام پروژه‌های داخل و خارج کشور عاید قرارگاه می‌شود، صرف انجام پروژه‌های مهم سراسر استان‌های کشور می‌شود.»

به گفته وی «اجرای تمام پروژه‌های قرارگاه برای کمک به دولت، محرومیت‌زدایی و جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهر» است.

قرارگاه «خاتم‌الانبیاء» سال‌هاست به همراه گروه‌های جهادی بسیج٬ بنیاد‌ مستضعفان٬ کمیته امداد و جمعیت هلال احمر با سرمایه‌گذاری در مناطق محروم به دنبال کسب مشروعیت برای نظام است.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله