نخستین حاشیه های همایش صدهزار نفری پیش از آغاز

رقص محلی و حضور مختلط دختران و پسران

خبرگزاری ایلنا گزارش داده است همایش تجلیل از دست اندرکاران سفرهای نوروزی که از پیش اعلام شده بود در ورزشگاه یکصد هزار نفری ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود تا دقایقی دیگر، به صورت رسمی آغاز می‌شود اما حاشیه‌های آن از ساعت‌ها پیش شروع شده است.

این همایش که بسیاری از فعالان سیاسی از آن به میتینگ بزرگ تبلیغاتی جریان دولت محمود احمدی‌نژاد برای انتخابات ریاست جمهوری دو ماه آینده تعبیر می‌کنند، پیش از آغاز حاشیه‌هایی هم داشته است.

بنا بر این گزارش در حال حاضر که حدود ۱۵ دقیقه تا برگزاری این همایش باقی مانده حدود ۷۰ هزار نفر در ورزشگاه یک صد هزار نفری آزادی تهران حضور داشته و رفته رفته به جمعیت حاضر نیز افزوده می‌شود.

درب‌های ورزشگاه از حدود ساعت ۱۰ و نیم صبح باز شد و مردم با حضور در سکو‌ها شاهد هنرنمایی گروه‌های رقص و آواز محلی بودند.

از نکات قابل توجه این همایش ابراز شادی برخی از دختران و پسران در سکوهای ورزشگاه به هنگام هنرنمایی گروه‌های رقص است. جمعیت حاضر در ورزشگاه را زنان و مردانی تشکیل می‌دهند که به صورت تفکیک نشده در کنار هم نشسته‌اند و با هنرنمایی گروه‌های هنری به ابراز شادی می‌پردازند.

پارکینگ‌های استادیوم یکصد هزار نفری آزادی تهران از صبح امروز شاهد اتوبوس‌هایی وابسته به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و… از تمامی استان‌های کشور بود.

تقریبا ۹۰ درصد جمعیت حاضر در ورزشگاه لباس‌های فرم نهادهای مربوطه خود را به تن دارند.

این همایش آنطور که در زیر پرچم توزیعی بین مردم نوشته شده با مشارکت حمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور، وزارت ورزش و جوانان، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، اپراتور سوم تلفن همراه (رایتل)، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و…. برگزار می‌شود.

سخنرانی محمود احمدی‌نژاد تا دقایقی دیگر در این همایش انجام خواهد گرفت و احتمال داده می‌شود برخی از اعضای اصلی حلقه مشاوران احمدی‌نژاد نیز در این همایش سخنرانی کنند و به همین دلیل است که بسیاری از فعالان سیاسی عنوان این مراسم مبنی بر تجلیل از خادمین ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی vh یک بهانه دانسته و آن را یک میتینگ تبلیغاتی و انتخاباتی می‌دانند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله