رییس هیات رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست جمهوری

رسایی به خاطر تخلفات مالی 5 سال محروم از مسولیت های دولتی است

رییس هیات بدوی یک رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست جمهوری سخنان حمید رسایی را ˈ کذب ˈ خواند و گفت : نمی خواستیم نام این برادرمان برده شود اما اگر بیش از این اصرار کند، پرونده اش را آشکار می کنیم.

رییس هیات بدوی یک رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: سازمان بازرسی اصرار دارد که پرونده آقای رسایی به دقت بررسی شود.

به گزارش ایرنا مشاور نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: نتیجه بررسی های هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری نهاد این شد که ایشان متخلف و 5 سال از مسوولیت های دولتی محروم است.

«محمد اشرفی اصفهانی» روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا در واکنش به سخنان اخیر نماینده تهران افزود: سازمان بازرسی پرونده تخلفات وی را در دورانی که مدیر کل ارشاد اسلامی قم بوده است، به هیات تخلفات ارسال کرده و مرتب هم پیگیر موضوع است.

وی تاکید کرد: کسانی که تخلف دارند به ویژه تخلفات مالی، تخلف آنها به هیچ عنوان قابل گذشت نیست و باید به طور کامل و دقیق بررسی شود.

وی اضافه کرد: آقای رسایی بدانند رایی که به ایشان داده شده، بدون ملاحظه مسایل سیاسی بوده است، آنچه از سازمان بازرسی به هیات تخلفات ارسال شده است، کارشناسانی با 30 سال سابقه حقوقی در نهاد ریاست جمهوری، بررسی کرده اند و در نهایت رای آنها منتج به این شد که ایشان دیگر صلاحیت داشتن مسوولیت در آینده را ندارند و رای 5 سال محرومیت از پست های دولتی را داده اند.

وی تاکید کرد: اگر این رای و مساله، سیاسی بود، می گفتند باید 30 سال از کارهای دولتی محروم شوند.

مشاور نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: نخست اینکه جناب آقای رسایی بدانند دارای پرونده هستند و سازمان بازرسی کل کشور پرونده وی و برخی دیگر از مدیران و مسوولان عالی رتبه دولت قبل چه مدیران، چه وزرا و چه معاونان را به هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست جمهوری ارسال کرده است.
ییس هیات بدوی یک رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه رسایی گفته این هیات مبنای قانونی ندارد و آراء آن باطل است، تصریح کرد: «باید به نکته دوم اینگونه اشاره کنم که جناب آقای رسایی اگر شما این هیات را غیرقانونی می دانید چرا اینجا تشریف آوردید و از خود دفاع کردید. ما یک مرتبه توسط هیات رییسه مجلس شورای اسلامی نامه ای برای شما فرستادیم و هیات رییسه هم به شما اخطار کردند که به هیات تخلفات نهاد رفته و از خودتان دفاع کنید. شما نیز زیر بار نرفتید و پس از نمی روم نمی روم ها بالاخره ناچار به آمدن به هیات تخلفات شدید.»

اشرفی اصفهانی در ادامه خطاب به رسایی گفت: پس از آن نخست یکبار برای ما نامه نوشتید و از خودتان دفاع کردید اما به دلیل اینکه این اقدام کافی نبود، ناچار به مراجعه حضوری در هیات تخلفات نهاد شدید.

وی یادآور شد: از همه مهمتر اینکه دو تن از قضات خوشنام، متعهد و با سابقه بسیار طولانی توسط ریاست محترم قوه قضاییه جهت عضویت در این هیات منصوب شده اند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله