سخنگوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران گفت که حجت الاسلام و المسلمین ˈ ابراهیم انصاری ˈ رایزن فرهنگی ایران در بیروت کشته نشده است.
مرضیه افخم در گفت و گو با ایرنا افزود: طبق آخرین اطلاعات دریافت شده از سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت رایزن فرهنگی ایران به شدت مجروح شده و حال وی وخیم است.
به رغم اعلام قبلی کشته شدن حجت الاسلام انصاری، افخم گفت که منابع بیمارستانی که رایزن فرهنگی ایران به آن منتقل شده است، گفته اند که علائم حیاتی انصاری وجود دارد اما حال وی وخیم است.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: طبق آخرین تماس ها که لحظاتی پیش با سفارتخانه جمهوری اسلامی ایران در بیروت گرفته شد و آخرین اخباری که همکاران ما در سفارت از بیمارستان دریافت کرده اند، اعلام می شود که رایزن فرهنگی ایران به شهادت نرسیده است.
افخم گفت: به این ترتیب خبر نخست مبنی بر شهادت حجت الاسلام والمسلمین انصاری، اصلاح می شود.