دز ضدیت با احمدی نژاد در سپاه بالا رفت؟

رئیس اداره سیاسی سپاه پاسداران برکنار شد

«شبکه ایران» وابسته به موسسه ایران از رئیس جدید اداره سیاسی سپاه به عنوان یکی از سرسخت‌ترین و تند‌ترین مخالفان محمود احمدی‌نژاد یاد کرد.

رسول سنایی‌راد٬ یادداشت نویس روزنامه «جوان»٬ روز چهارشنبه (هشتم آذر) از سوی علی سعیدی٬ نماینده ولی فقیه در سپاه به سمت ریاست اداره سیاسی این نهاد نظامی منصوب شده است.

آقای سنایی‌راد جانشین علی‌اشرف نوری شده که سال گذشته به جای ید‌الله جوانی به این سمت گمارده شده بود.

به گزارش دیگربان، «شبکه ایران» احتمال داده علت برکناری «زودهنگام» آقای نوری بی‌ارتباط با «انتظارات علی سعیدی از کارکرد معاونت سیاسی سپاه، بویژه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری نباشد.»

این سایت نوشته عملکرد آقای نوری در این سمت تناسب چندانی با انتظارات «ضد انحرافی» نماینده ولی فقیه در سپاه نداشته است.

علی‌اشرف‌ نوری چندی پیش در گفتگو با «شبکه ایران» انتقاد‌هایی متوجه عملکرد برخی رسانه‌های وابسته به سپاه کرده بود که به نظر می‌رسد این مسئله در برکناری وی نیز موثر بوده است.

اداره سیاسی سپاه که زیرنظر نماینده ولی فقیه فعالیت می‌کند٬ یکی از مهم‌ترین معاونت‌های این ارگان نظامی به شمار می‌رود.

بسیاری از فعالیت‌های سیاسی‌ـ‌رسانه‌ای و جهت‌گیری‌های انتخاباتی در این اداره سیاست‌گذاری و به سایر معاونت‌ها و نیرو‌های زیرنظر سپاه ابلاغ می‌شود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله