خبرگزاری امنیتی فارس خبر داده احتمالا صلاحیت حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری فردا مجددا در جلسه شورای نگهبان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
یک منبع آگاه در گفتوگو با فارس گفت: به دلیل اظهارات ضد امنیتی و غیرقانونی حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، شورای نگهبان تصمیم دارد تا صلاحیت این کاندیدا را در جلسه فردای خود مجددا مورد بحث و بررسی قرار دهد.
وی افزود: حمایت از سران فتنه در جلسات سخنرانی، افشای اطلاعات نظام و حرکات ضد امنیتی همچون همایش حامیان روحانی در جماران از جمله مواردی است که شورای نگهبان تصمیم دارد تا به این دلایل صلاحیت این کاندیدا را مجددا مورد بررسی قرار دهد.
این منبع آگاه تاکید کرد: همچنین حرکات خیابانی مانند همایش ورزشگاه شهید شیرودی از دیگر مواردی است که شورای نگهبان تصمیم گرفت تا صلاحیت این کاندیدا را مورد بررسی مجدد قرار دهد.
این خبر در حالی منتشر شده است که اخیرا علی باقری معاون سعید جلیلی نسبت به اظهارات حسن روحانی در سومین مناظره اعتراض کرده بود و مدعی شده بود وی اسناد طبقه بندی شده را منتشر کرده است.
خاطرنشان می شود تعدادی از جوانان ستاد حسن روحانی همچنان در زندان به سر می برند.
برخی اعتقاد دارند این خبر می تواند در راستای جنگ روانی خبرگزاری امنیتی فارس باشد.