علی جنتی:

دلواپسان برای دولت حاشیه ایجاد می کنند

علی جنتی٬ وزیر ارشاد با معرفی اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان بنیانگذار «اعتدال» در ایران به اقدامات منتقدان دولت اعتراض کرده و گفته که مردم ایران دچار افسردگی شده‌اند.

آقای  جنتیعصر روز پنجشنبه (۱۲ تیر) در همایش «دل آرامیم» اظهار کرده «بحث اعتدال از سال ۶۸ شروع شده و آقای هاشمی بدون اینکه اعلام کند شعارش اعتدال بوده و بنیان‌گذار اعتدال ایشان بوده است.»

به گزارش دیگربان وی افزوده هاشمی «همیشه بحثش این بود که نه به چپ و راست برویم و نه به سمت افراط و تفریط حرکت کنیم بلکه راه میانه را برویم و بنیان‌گذار اعتدال وی بوده است.»

وزیر ارشاد همچنین زبان به انتقاد از اقدامات «دلواپسان» علیه دولت گشوده و گفته آن‌ها برای هر اقدام سیاسی و فرهنگی این دولت حاشیه درست می‌کنند.

جنتی اضافه کرده «امروز با کسانی مواجه هستیم که با هر قدم ما در مسائل مختلف اظهار نگرانی و دلواپسی می‌کنند.»

وزیر ارشاد این افراد را کسانی معرفی کرده که توجیه‌گر سیاست‌های دولت احمدی‌نژاد بودند و در حال حاضر به سیاست‌هایی انتقاد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها در گذشته اتخاذ شده است.

جنتی اضافه کرده «به طور مثال ۱۲ کتاب از صادق هدایت در دولت نهم مجوز چاپ گرفت و در این دولت هیچ‌کدام از کتاب‌های صادق هدایت تجدید چاپ نشده است.»

وی خطاب به این منتقدان گفته «ما اگر نگرانیم٬ نگران سقوط اخلاقی جامعه هستیم که بعد از گذشت ۳۵ سال به عنوان یک حکومت دینی و با اختیار داشتن انواع رسانه‌ها از ارزش‌های اخلاقی دم می‌زنیم.»

جنتی در بخش دیگری از سخنان خود از افسردگی مردم ایران سخن به میان آورده و افزوده «تلاشمان این است فیلم‌هایی که ساخته می‌شوند را در فضایی شاد و با نشاط تهیه کنیم.»

علی جنتی روبوسی لیلا حاتمی با ژیل یاکوب در جشنواره «کن» را کاری «خطا» ندانسته٬ اما گفته که آن را قابل دفاع نمی‌داند.

جنتی درباره شبکه‌های اجتماعی هم اظهار کرده که این شبکه‌ها فیلتر نخواهند شد و «دیدید که دولت جلوی این کار را گرفت.»

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله