بازار ارز و سکه همچنان در التهاب

دلار 2720 تومان شد سکه یک میلیون و نود هزار تومان

دلار 2720 شد/ سکه تمام 1 میلیون و 90 هزار تومان

التهاب بازار ارز و سکه همچنان ادامه دارد و امروز قیمت دلار و سکه بازهم افزایش یافت.

به گزارش مهر با وجود ثابت بودن قیمت جهانی هر اونس طلا به میزان 1757 دلار از روز گذشته تاکنون، قیمت سکه تمام هم اکنون به 1 میلیون و 90 هزار تومان در بازار رسیده است.

براساس نرخ صرافی‌های واقع در میدان فردوسی – مرکز ارز فروشان تهران- ظهر امروز پنجشنبه قیمت دلار آمریکا در بازار تهران به 2720 تومان و سکه تمام به یک میلیون و 90 هزار تومان افزایش یافته است.

قیمت سکه تمام در حالی افزایش یافته است که قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی همچنان 1757 دلار است.

در همین حال، قیمت انواع ارز و سکه در ساعت 12 امروز پنج شنبه به شرح زیراست:

 

نوع ارز خرید (تومان) فروش (تومان)

دلارآمریکا 2660 2720

یورو 3410 3510

پوند 4250 4380

دلارکانادا 2600 2700

درهم 700 730

نوع سکه خرید (تومان) فروش (تومان)

سکه تمام طرح قدیم 1.050.000 1.090.000

سکه تمام طرح جدید 1.050.000 1.090.000

نیم سکه 520.000 540.000

ربع سکه 245.000 270.000

یک گرمی 136.000 147.000

برخی از کارشناسان پیش بینی کرده اند دلار در روزهای آینده هم افزایش خواهد یافت.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله