نتانیاهو مدعی شد:

در نیویورک، حقایقی را درباره «رژیم تروریستی» ایران خواهم گفت

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفت که در اجلاس سالیانه سازمان ملل متحد در نیویورک، درباره خطر برنامه هسته‌ای ایران سخن خواهد گفت. وی حضور رهبران برخی کشورها را در اجلاس نمدر تهران تقبیح کرد.

به گزارش دویچه ووله به نقل از خبرگزاری رویترز بنیامین نتانیاهو تصریح کرده است که در سخنرانی سالانه خود در مجمع عمومی سازمان ملل به کشورهای جهان حقایق روشنی را درباره رژیم تروریستی ایران که خطری بزرگ برای صلح جهانی است گوش‌زد خواهد کرد.”

نخست‌وزیر اسرائیل برای حضور در این اجلاس از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ سبتامبر به ایالات متحده آمریکا سفر خواهد کرد. هنوز مشخص نیست که در جریان این سفر وی با باراک اوباما رییس جمهور ایالات متحده آمریکا دیدار کند. آخرین ملاقات رهبران آمریکا و اسرائیل ماه مارس در کاخ سفید انجام شد.

نتانیاهو کشورهای شرکت کننده در اجلاس نمدر تهران را نکوهش کرد و آن را لکه‌ی ننگیبرای جامعه بین‌الملل خواند. ایران در چند روز گذشته میزبان اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد (نم) بود.

نخست وزیر اسرائیل با اشاره به اینکه حضور رهبران کشورها در اجلاس تهران قابل باور نیست، تصریح کرد: «آنها به جایی رفته‌اند که در آن گستاخانه هولوکاست را انکار می‌کنند و اسرائیل را به محو از روی نقشه جغرافیا تهدید می‌کنند

واکنش اسرائیل به سخنان رهبر جمهوری اسلامی

آقای خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در سخنان خود در افتتاحیه اجلاس سران غیرمتعهدها که گفته می‌شود بزرگ‌ترین کنفرانس بین‌المللی برگزار شده در ایران از زمان انقلاب اسلامی است٬ گفت: «پس از شصت و پنج سال، هنوز جنایت‌های گرگ‌های درنده‌ صهیونیست با باقى‌ماندگان در سرزمین‌هاى اشغالى ادامه دارد

رهبر جمهوری اسلامی در اجلاس نم در تهران سخنان تندی را علیه اسرائیل بیان کرد

مارک رگو٬ سخنگوی نخست‌وزیر اسرائیل٬ روز پنج‌شنبه ۳۰ اوت (نهم شهریور) در واکنش به این سخنان گفت: «امروز در تهران بار دیگر شاهد سخنان نفرت‌انگیزی بودیم که در آن از نابودی اسرائیل گفته شد

رگو با اشاره به اینکه رژیم ایران از نابودی اسرائیل سخن می‌گوید، افزود: «از سوی دیگر شهروندان ایرانی را سرکوب می‌کند و نقش پررنگی در کشتار و سرکوب مردم سوریه دارد و برنامه توسعه تسلیحات هسته‌ای خود را به پیش می‌برد

آویگدور لیبرمن٬ وزیر امور خارجه اسرائیل، نیز با انتقاد شدید از لفاظی‌های ضداسرائیلیرهبر ایران در کنفرانس تهران٬ گفت: «این سخنان نمایش بزرگی از حماقت بود که از دهه ۱۹۳۰ دیگر شاهدش نبودیم

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله