نقدی:

در مذاکره با آمریکا به هیچ وجه مسیر سازش طی نمی‌شود

رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: مذاکره با آمریکا و کشورهای غربی اتمام حجت و برای روشن شدن حقیقت است.

به گزارش  ایسنا ، سردار محمدرضا نقدی در جمع خبرنگاران در حاشیه مراسم  13 آبان گفت: اگر مذاکره و صحبتی با آمریکا و کشورهای غربی می‌شود برای اتمام حجت و روشن شدن حقیقت با دشمن و یزید زمانه است و به هیچ وجه ایران مسیر سازش را طی نمی‌کند.

او ادامه داد: 1400 سال است که ملت ایران پای مکتب امام حسین (ع) نشسته است و دشمن بداند که تا آخر این راه پیمودنی است.

نقدی با بیان این که مکتب حسین نزد تمام ملت‌های مسلمان و آزاده وجود دارد، به مقاومت ملت فلسطین در برابر اسرائیل  اشاره کرد و گفت: به‌زودی شاهد خواهیم بود ملت ایران دست در دست مردم فلسطین در بیت‌المقدس نماز می‌گذارند و از روی جنازه اسراییل عبور خواهند کرد.

وی ادامه داد: جوانان ما همان طور که در 13 آبان 57 و دانشجویان‌مان در سال 58 انزجار خود را از استکبار جهانی اعلام کردند امروز یک بار دیگر جوانان و ملت ما آن را گرامی داشتند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله