مولانا عبدالحمید در بخشی از خطبه های نماز جمعه اهل سنت زاهدان (26 آبان 1391) به موضوع کشته شدن “ستار بهشتی”، وبلاگ نویس و کارگر جوان پرداخت و گفت: هیچ کس نیست که از موضوع دستگیری و کشته شدن این جوان ایرانی، چند روز پس از دستگیری ناراحت نباشد. همه ما انسان هستیم و هر انسانی از شنیدن چنین واقعه ای که متهمی صحیح و سالم دستگیر شده و پس از چند روز بر اثر بلاهایی که بر سرش آورده شده، جنازه اش به خانواده تحویل داده می شود، متاسف و ناراحت می شود.
به گزارش سایت امام جمعه اهل سنت زاهدان وی در ادامه افزود: این موضوع امروز به بهانه خوبی برای رسانه های جهانی و کشورهای مختلف تبدیل شده است تا علیه کشورمان سخن بگویند و این موضوع را به سوژه ای برای تخریب وجهه بین المللی ما تبدیل کنند. این نوع موارد برای ما مردم ایران، که ادعای تمدن و فرهنگ چندهزار ساله داریم، نیز مایه سرافکندگی است.
امام جمعه اهل سنت زاهدان افزود: از آنجایی که این واقعه در تهران که مرکز کشور است اتفاق افتاده است، خبر آن به رسانه ها رسیده و واکنشها را برانگیخته، در حالی که در حاشیه کشور و در شهرهای دیگر در صورت بروز چنین وقایعی – که متاسفانه اتفاق هم افتاده است و اینگونه موارد مخفی مانده و کسی از ترس نتوانسته چیزی بگوید- خبر آن وقایع ممکن است منتشر نشود و کسی باخبر نشود. به راستی عاملان این کار پاسخ خداوند را چه خواهند داد و چگونه در بارگاه الهی حاضر خواهند شد؟
وی گفت: همانگونه که اگر یک مامور کار خوبی انجام دهد، همه احساس سربلندی می کنند و کار نیکش به حساب نظام نوشته می شود، چنانچه حتی یک سرباز چنین اقدام زشتی را انجام دهد، کار او به حساب نظام و حتی ملت ایران گذاشته می شود و مایه سرافکندگی یک ملت می گردد. ما عزت ایران و ایرانی را می خواهیم و این نوع مسایل، که متاسفانه موارد زیادی از این نوع در کشور ما وجود دارد، عزت ما را خدشه دار می کند. اگر عاملان چنین جنایتی قربانی بشوند و به اشد مجازات برسند، بهتر از آن است که عدالت، انصاف و نظام و اسلام قربانی شوند. مسئولین باید با عاملان این قضیه برخورد کنند. همان گونه که در مجلس نیز مطرح شد که اگر با عاملان جنایت کهریزک برخورد می شد، این جنایت اخیر اتفاق نمی افتاد.
مولانا عبدالحمید گفت: وظیفه مسئولین در برابر عدالت، بسیار سنگین است. از نظر شرعی، شکنجه جسمی و روحی حرام است و تنبیه زندانی برای گرفتن اعتراف وجاهت شرعی و قانونی ندارد. چنین اعترافی هم از نظر شرعی و هم از نظر قانونی باطل و فاقد اعتبار است. متهم باید با اختیارخود و بر اساس مستندات و شواهد اعتراف کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد:«ما امیدواریم که مسئولین امر با این مسایل به طور جدی برخورد کنند و اجازه ندهند حق انسانها بیش از این ضایع شود. اسلام دینی است که بر حقوق بشر و کرامت انسانها تاکید کرده و حقوق متهم باید رعایت شود و حتی مجازات یک مجرم نیز باید با حفظ حرمت انسانی او صورت گیرد. توصیه ما هم به دولت و هم به ملت رعایت قانون، رعایت شئونات اسلامی و عزت و احترام ایران و ایرانی است.»