محمدعلی رامین، مبدع نظریه انکار هولوکاست که بواسطه تئوری خود ساخته اش، اعتبار بین المللی کشور را زیر سوال برده و به مدد اسراییل آمده است تا بتواند در محافل جهانی مظلوم نمایی کند بر این باور است که دولت احمدی نژاد در حد توان خود،عظمت اسلام و عزت جمهوری اسلامی ایران را به جهانیان نشان داد.
به گزارش کلمه،وی بدون اشاره به تخلفات متعدد احمدی نژاد در دو دوره ریاست بر قوه مجریه مدعی است که «خطاهای دولت احمدی نژاد، قابل مقایسه با خیانت های دولت های پیشین و دیگران نیست». وی در ادامه اتهام زنی ها احمدی نژاد دولت هاشمی را متهم به فساد مالی و دولت خاتمی را متهم به فتنه گری سیاسی می کند.
این مدیر متخلف دولت احمدی نژاد، کارگزاران سازندگی را دین گریز و اعضای حزب مشارکت را دین ستیزانی می خواند که در صدد برپایی ” خاندان سالاری” در کشور هستند.
مشاور وزارت ارشاد معتقد است که «در دوران دولت نهم و دهم ابعادی از عظمت مدیریت جهانی امام خامنه ای بر همگان آشکار شد که سابقاً میسر نبود».
لفظ “امام” ابداعی کسی است که از سال گذشته بدنبال استعلام از وزارت اطلاعات برای دریافت نشریه، بازداشت شد ولی بدون هیچگونه اطلاع رسانی او هم اکنون آزاد است و مانند سایر مردان احمدی نژاد نه تنها در حاشیه امنیتی قرار دارد بلکه از انجام گفت و گو هم کوتاهی ندارد.
وی که بمناسبت نام گذاری سال ۹۲ از سوی آقای خامنهای با خبرگزاری دولتی ایرنا گفت و گو می کرد، می گوید: آنچه از عنوان حماسه اقتصادی می توان به وضوح برداشت کرد، این است که امام خامنه ای انتظار دارند تا ابعادی تازه از هویت اسلامی در روابط انسانی و ابعاد معنوی بعضاً فراموش شده در عرصه اقتصادی را ملت ایران به نمایش بگذارند و زندگی فردی و اجتماعی ایرانیان را سرشار از روح معنوی اقتصاد اسلامی و مفاهیم معنویت را در اقتصاد نشان دهند.
حماسه سیاسی یعنی انتخاب یک دولت برتر!
رامین می افزاید که حماسه سیاسی یعنی این که ما آخرین اقدام بزرگ دولت احمدی نژاد را در عرصه ملی به یک اوج ماندگار در تاریخ معاصر تبدیل کنیم و دولتی که با حماسه آفرینی از سوم تیر ۸۴ کار خود را آغاز کرده، با انتخابات سال ۹۲ پرونده حماسه های غرور آفرین ملی را تکمیل کند و زمینه انتخاب یک دولت برتر از خود را فراهم آورد.
مردمی که ۸ سال تلاش بی فقه این دولت را مشاهده کرده اند، قطعا با اطمینان به صداقت و امانتداری این دولت، به رغم جنگ روانی دشمنان و بعضی کینه توزی های کودکانه داخلی، با حضور دوراندیشانه خود، حماسه بزرگی را خواهند آفرید.
دین گریزان گروه کارگزاران و دین ستیزان حزب مشارکت
وی در ادامه با مقایسه عملکرد احمدی نژاد با دولت های پیش گفته است که دیدگاه نخست آن است که دولت احمدی نژاد هیچ توفیقی نداشته؛ ایران اسلامی را به قدرت هسته ای تبدیل نکرده؛ فناوری های فوق مدرن را به سرعت شکوفا نساخته؛ روابط منفعلانه قبل از ۸۴ را به حرکت حماسی در عرصه بین المللی تبدیل نکرده؛ عدالت را به سراسر ایران اسلامی در ابعاد زیربنایی و تامین نیازهای عمومی گسترش نداده؛ بیش از ۱۲۰ سفر استانی با مجموعه هیات دولت به دورترین نقاط کشور انجام نداده؛ اقتدار و نفوذ سیاسی نظام را در عرصه جهان و بخصوص در منطقه گسترش نداده؛ مستکبران را در خانه خودشان منفعل نساخته؛ تهاجمات ضد دینی در سیاست های دولت قبل را جبران نکرده؛ آرامش و امنیت ملی را در بسیاری از ابعاد تامین نکرده و خلاصه هر آنچه در این هشت سال پیشرفت و حرکت رو به جلو اتفاق افتاده، همگی اشتباه، دروغ، تقلب و انحراف بوده است و بنابر همین ذهنیت بیمار، باید دولت بعد به دوران «خاندانسالاری» و سلطه بلامنازع احزاب و تکنوکرات های دین گریز حزب کارگزاران و دین ستیزان حزب مشارکت برگردد و تمام تحقیر شدن های استکبار و صهیونیزم را در این هشت سال گذشته، باید جبران کند و اگر لازم باشد از آنها عذرخواهی کند.
رامین در ادامه مدعی طرح نظر آقای خامنهای در مورد دولت احمدی نژاد می شود و می گوید: آنچه منظر متعالی امام خامنه ای و مطالبه ذاتی امت و جامعه اسلامی است، همواره عملکرد نظام را در راستای تحقق آرمان های بزرگ اسلام و انقلاب اسلامی ارزیابی کرده و حرکت تکاملی انقلاب را برای تحقق آرمان های بزرگ پیگری کرده است.
وی می افزاید: ما معتقد نیستیم که رییس دولت فعلی از ابعاد نظری «اشتباه» و در عملکرد خود «خطایی» نداشته است؛ اما این اشتباهات و خطاها در مقایسه با خیانت های پیشینیان اگر قابل اغماض هم نباشد، حداقل قابل مقایسه نیست. گرچه تعریف و تمجید از دولتی که در حال سپری کردن دوران خدمتگذاری خویش است، ضرورتی ندارد، لیکن توجه به نکات مثبت شخصیت دکتر احمدی نژاد برای شناسایی رییس جمهوری با این شایستگی ها در دوره آینده، حتما ضروری است.
دولت هاشمی عامل فساد مالی و دولت خاتمی فتنه گری سیاسی
وی با اشاره به سیاست خارجی دولت دهم و مقایسه با دولت های پیشین مدعی می شود که در سال پایانی دولت آقای هاشمی به رغم ۸ سال کرنش در برابر غربی ها و اتخاذ سیاست «تنش زدایی» و نیز پذیرش ذلت بار «گفت و گو های انتقادی» با اروپایی ها که منجر به تعیین راهبرد غیر منفعلانه از سوی امام خامنه ای و تاکید معظم له بر مراعات سه عنصر «عزت، حکمت و مصلحت» در روابط بین الملل توسط دولت وقت شد، اما باز مشاهده می کنیم که اروپایی ها با برگزاری دادگاه «میکونوس» شخص رییس جمهور و دولتمردان اصلی را محکوم و تحت تعقیب پلیس بین الملل قرار دادند که با برخورد حماسی امام خامنه ای که غیرقابل باور برای اروپایی ها بود، آن توطئه شکننده خنثی شد. در همان حال، تمام تلاش دولت هاشمی برای تغییر قانون اساسی به منظور جاودانگی ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی، توسط شخص امام خامنه ای باطل و خنثی شد.
رامین در ادامه ادعا کرد: در سال های پایانی دولت آقای خاتمی نیز که با طرح «لوایح دوقلو» قصد سلطه بلامنازع بر قوای مقننه و قضاییه را داشت، با وجود همه تسلیم پذیری ها در برابر غرب و تعطیلی مراکز هسته ای و سکوت در برابر سیاست های جنگ طلبانه و اشغالگرانه آمریکا در منطقه، آمریکایی ها با گستاخی تمام در سال «گفت و گوی تمدن ها»ی خاتمی، ایران را به محاصره نظامی درآورده و ما را «محور شرارت» نامیدند و سیاست مداران آن دوره با انتشار نامه های سرگشاده، علنا رهبری نظام را به تسلیم شدن در برابر زورگویی های آمریکا فراخواندند و گستاخی را به آنجا رساندند که امام خامنه ای در ملاءعام از آنها پرسیدند که «حدٌ یَقِف»شان در پذیرش اراده آمریکا و غرب تا کجاست!؟
وی همچنین در ادامه ادعاهای خود می افزاید: چه کسی می تواند فساد مالی نهادینه شده و بی بندوباری اقتصادی عصر هاشمی و فتنه گری های سیاسی دوران خاتمی را انکار کند یا بتواند از حافظه تاریخی ملت هوشیار ما بزداید؟ ساخت موزه «سردار سازندگی» با هزینه سرسام آور از خزانه بیت المال در رفسنجان برای نگهداری آثار منسوب به شخص هاشمی، نقطه افتخاری بر تارک نورانی عدالت خواهی نظام مقدس اسلامی نیست… بازخوانی پرونده پیشینیان که بی انصافی رفتار و مواضع نفرت انگیزشان علیه این دولت را روشن تر می کند، توجیه کننده هیچ یک از اتفاقات نامطلوب و ناخواسته در این دولت نیست، چه رسد به توجیه اشتباه عجیبی که در مجلس رخ داد.
رامین می گوید: در همین دوران، ابعادی از عظمت مدیریت جهانی امام خامنه ای بر همگان آشکار شده که سابقاً میسر نبود؛ و ان شاءالله ظهور «بیداری اسلامی» سرآغاز تحولات بنیادی در کل جهان خواهد بود که کمتر کسی باورش می آید. به هر حال دوست و دشمن در یک مقایسه منصفانه به این نتیجه می رسند که دولت احمدی نژاد اگر هر ضعف و اشکالی داشته، اما در حد توان خود، عظمت اسلام و عزت جمهوری اسلامی ایران را تا اقصی نقاط جهان نمایان کرده است؛ در همین دوران کشورمان از محاصره نظامی آمریکا خارج شده و آمریکا در جنوب کشورش با یک جبهه مقتدر نزدیک به جمهوری اسلامی مواجه شده است؛ ضمن این که تقریباً هر کشوری که از شر سلطه آمریکا خلاص می شود، آشکار یا پنهان؛ دیر یا زود، به جمهوری اسلامی ایران نزدیک می شود.