بروجردی:

در خصوص توقف غنی سازی 20 درصد تصمیمی اتخاذ نشده است

بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تاکید کرده “جمهوری اسلامی ایران غنی سازی را به عنوان اصل لایتغیر و حق ملی دانسته و غنی سازی 20 درصد نیز ادامه دارد و با توجه به این که در آغاز راه مذاکره هستیم هنوز تصمیمی در این زمینه در خصوص توقف غنی سازی 20 درصد اتخاذ نشده است.”

علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گو با خبرنگار “جمهوریت” گفت: جمهوری اسلامی ایران غنی سازی را به عنوان اصل لایتغیر و حق ملی می داند و در اصل غنی سازی هیچ صحبتی وجود ندارد .

نماینده  بروجرد در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: غنی سازی 20 درصد نیز تا به امروز ادامه دارد و هر گونه تصمیم در این عرصه به اطلاع ملت ایران می رسد.

بروجردی در خصوص برخی اظهارات مبنی بر آمادگی ایران برای توقف غنی سازی 20 درصد تصریح کرد: با توجه به این که در آغاز راه مذاکره هستیم، هنوز تصمیمی در این زمینه در خصوص توقف غنی سازی 20 درصد اتخاذ نشده است.

خاطرنشان می شود پیش از این شایع شده بود ایران قرار است غنی سازی را به صورت محدود در سطح 5 درصد ادامه دهد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله