در حالی که تظاهرات ها در کشورهای اسلامی علیه فیلم ضد اسلامی ساخته شده در آمریکا ادامه دارد در تونس سه نفر کشته و نزدیک به 28 نفر زخمی شده اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه وزارت بهداشت تونس با انتشار این آماراعلام کرده دو نفر از زخمی ها نیز در شرایط وخیمی به سر می برند.
طبق آخرین گزارش ها روز جمعه ساختمان سفارت آمریکا در تونس به آتش کشیده شد به گونه ای که نخست وزیر تونس از وضعیت به وجود آمده در این کشور ابراز نگرانی کرد.
پلیس تونس سرانجام توانست معترضان را از اطراف سفارت آمریکا در این کشور متفرق کند.
اما این اعتراض ها به تونس محدود نبوده و گروه هایی از مسلمانان در کشورهای اردن، مراکش، لبنان، عراق، نیجریه،سودان، مصر بعد از نماز جمعه سفارت خانه های آمریکا در این کشورها را محاصره کرده و نسبت به انتشار این فیلم ضد اسلامی شعار دادند.
در سودان معترضان همچنین با حمله به سفارت آلمان پرچم این کشور را به آتش کشیدند.
در یمن نیز گزارش شده یکی از معترضان کشته شده و تعداد زیادی نیز زخمی شده اند.
این اعتراض ها در شرایطی ادامه یافته است که دولت آمریکا نیز انزجار خود را از ساخت این فیلم توهین آمیز اعلام کرده است . هیلاری کلنیتون وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد این فیلم مشمئز کننده بود.