دادستان شهرستان زابل در هنگام عزیمت به محل کار خود توسط عدهای از افراد ناشناس به ضرب گلوله جان باخت.
به گزارش مهر، موسی نوری قلعهنو صبح امروز چهارشنبه در مسیر عزیمت به محل کار خود توسط تعدادی از افراد مسلح مورد حمله قرار گرفت و به دلیل اصابت گلوله کشته شد.
فرماندار زابل با تایید این خبر و ضمن خودداری از تشریح جزئیات بیشتر گفت: جزئیات و چگونگی این حادثه از طرف مسئولان ذیربط در حال پیگیری است.
هوشنگ ناظری افزود: متاسفانه در این حادثه دادستان زابل و راننده وی بر اثر اصابت گلوله جان خود را از دست دادند که موجب تاثر بسیاری از مردم و مسئولان شد.
نماینده سیستان در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی اظهار داشت: پس از دریافت اطلاعات لازم در خصوص جزئیات و دلایل این اقدام کور و جنایتکارانه پرونده این ترور از طریق کمیسیون امنیت ملی پیگیری خواهد شد.
سید باقر حسینی افزود: تا این لحظه جزئیات بیشتری در راستای انگیزه و یا عوامل شرکت کننده در این اقدام جنایتکارانه دریافت نشده است.
در همین ارتباط رییس کل داگستری سیستان و بلوچستان درباه نحوه ترور به ایسنا اظهار کرد:” خودروی پژویی با دوسرنشین در کنار ماشین دادستان زابل که در مسیر رفتن به محل کارش بوده، متوقف میشود و این دو نفر که مسلح بودند از داخل خودرو، موسی نوری و راننده وی را به رگبار میبندند.”
وی درباره ارتباط ترور دادستان زابل با اعدامهای اخیر در سیستان و بلوچستان گفت:” این موضوع هیچ ارتباطی با اعدامهای اخیر ندارد. این حادثه در منطقه سیستان و زابل توسط اشرار این منطقه اتفاق افتاده و ماهیتا با اشرار منطقه بلوچستان متفاوت است.”
معاون سیاسی امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: جزئیات این جنایت در دست بررسی است.
رجبعلی شیخ زاده افزود: در حال حاضر فردی یا گروهی در این رابطه شناسایی نشده است.
وی تصریح کرد: فرد تروریست بعد از انجام این عمل غیرانسانی خود از محل حادثه متواری شده است. با عنایت پروردگار عوامل این جنایت بزودی دستگیر خواهند شد.