پ‌ک‌ک مظنون اصلی است:

خط لوله انتقال گاز ایران به ترکیه منفجر شد

شبکه پرس‌تی‌وی در خبری فوری اعلام کرد خط لوله انتقال گاز از ایران به ترکیه شب گذشته حوالی ساعت 23 به وقت گرینویچ در استان شرقی آغری منفجر شده است.

پرس‌تی‌وی از انفجار خط لوله انتقال گاز طبیعی ایران به ترکیه در ساعات پایانی شب گذشته خبر داد.

به گزارش فارس، شبکه پرس‌تی‌وی در خبری فوری اعلام کرد خط لوله انتقال گاز از ایران به ترکیه شب گذشته حوالی ساعت 23 به وقت گرینویچ در استان شرقی آغری منفجر شده است.

پس از این انفجار که بین روستا‌های خدرلی و کالندر رخ داده، جریان انتقال گاز به سرعت قطع شد و انتظار می‌رود این جریان طی چند روز آینده دوباره برقرار شود. شبکه پرس‌تی‌وی به علت این حادثه اشاره‌ای نکرد.

پیش از این چندین بار انفجار در این خط لوله ، روند انتقال گاز طبیعی ایران به همسایه غربی را مختل کرده بود که برخی گمانه‌زنی ها از دست داشتن گروه جدایی طلب کرد «پ.ک.ک» حکایت داشت.

روزانه 27 متر مکعب گاز طبیعی ایران از طریق این لوله به استان‌های شرقی ترکیه منتقل می‌شود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله