وعده جدید:

خاويار را سرسفره مردم مي‌آوريم!

رييس سازمان شيلات ايران با اشاره به توليد كمتر از 100 كيلوگرم خاويار پرورشي در سال گذشته اعلام كرد: امسال توليد اين محصول به يك تن خواهد رسيد كه بخشي از اين توليد در بازار داخلي عرضه مي‌شود و بخشي از آن صادر خواهد شد.

رييس سازمان شيلات ايران گفت: با توجه به افزايش سرمايه‌گذاري براي پرورش ماهيان خاوياري در آينده شاهد توليد انبوه خاويار و كاهش قيمت آن هستيم و قطعا خاويار ديگر محصول لوكس باقي نخواهد ماند و وارد سفره مردم مي‌شود.

به گزارش ایسنا، غلامرضا رازقي در پاسخ به اينكه عليرغم وعده ابتدايي مديريتش مبني بر آوردن خاويار به سفره‌هاي مردم، چرا اين محصول در دسترس همگان نيست گفت: بايد اين واقعيت را پذيرفت كه خاويار هنوز كالاي لوكس محسوب مي‌شود.

وي اظهار كرد: براي اين‌كه خاويار در سفره مردم قرار گيرد بايد به توليد انبوه برسد كه از سال گذشته (به عنوان اولين سال توليد خاويار پرورشي) روند استحصال خاويار پرورشي روبه افزايش بوده است.

رازقي با اشاره به استقبال بالاي پرورش ماهيان خاوياري و افزايش سرمايه‌گذاري در اين بخش گفت: در آينده شاهد توليد انبوه خاويار خواهيم بود و قطعا اين محصول ديگر لوكس باقي نمي‌ماند و در دسترس همگان قرار خواهد گرفت.

معاون وزير جهاد كشاورزي تصريح كرد: هر كيلو خاويار به مبلغ سه ميليون تومان خريد ‌و فروش مي‌شود كه بالا بودن قيمت اين محصول مهمترين عامل ناتواني در خريد و مصرف است كه با برنامه توليد انبوه قيمت آن كاهش خواهد يافت و وارد سفره‌ مردم مي‌شود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله