تلویزیون دولتی سوریه خبر داد

حمله هواپیماهای اسرائیل به خاک سوریه

دولت سوریه تایید کرد که هواپیماهای جنگی اسرائیل یک مرکز تحقیقات نظامی را در شمال غربی دمشق مورد حمله قرار داده‌اند.

به گزارش بی بی سی به نقل از تلویزیون دولتی سوریه، این حمله بامداد روز چهارشنبه ۳۰ ژانویه انجام شده است.

خبرگزاری رسمی سوریه هم از قول مقامات نظامی اعلام کرده است که مرکز مورد حمله قرار گرفته، مسئول ارتقای سطح مقاومت و توان دفاعی کشور بوده است.

پیش تر گزارش های تأیید نشده ای هم از حمله هواپیماهای اسرائیلی به یک کاروان نظامی در نزدیکی مرز سوریه و لبنان منتشر شده بود.

مقام های اسرائیلی یا لبنانی این گزارش ها را رسما تأیید نکرده اند.

اسرائیل پیش تر بارها از اینکه تسلیحات شیمیایی سوریه به دست حزب الله لبنان بیفتد ابراز نگرانی کرده بود.

روشن نیست که خودروهای نظامی مورد حمله قرار گرفته حامل چه چیزی بوده اند، اما تازه ترین گزارش ها حاکی از آن است که حمله در داخل خاک سوریه بوده است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله