سایت «رجا‌نیوز» خبر داد:

حضور دیپلمات آمریکایی در دیدار بان کی مون با آقای خامنه‌ای

سایت محافظه‌کار «رجا‌نیوز» هویت همراه‌ بان کی مون٬ دبیرکل سازمان ملل در دیدار با علی خامنه‌ای٬ رهبر جمهوری اسلامی را جفری فلتمن٬ معاون سابق وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد.

به گزارش دیگربان، جفری فلتمن روز چهارشنبه (هشتم شهریور) به همراه دبیر کل سازمان ملل به منظور شرکت در شانزدهمین اجلاس سران عدم تعهد به تهران سفر کرده و در دیدار با آقای خامنه‌ای هم حضور داشته است

آقای فلتمن در این دیدار کنار بان کی مون نشسته بود که در دیدار‌های بین‌المللی رهبر جمهوری اسلامی کم سابقه بوده که مهمانی در چنین جایی بنشیند.

سایت «رجا‌نیوز» در گزارش خود از فلتمن به عنوان «نخستین» مقام بلند‌پایه سابق آمریکا نام برده که پس از انقلاب اسلامی به تهران سفر کرده است.

این سایت نوشته فلتمن در حال حاضر مدیر سیاسی سازمان ملل است و‌ بان کی مون به «اصرار» وی در شانزدهیمن اجلاس جنبش عدم تعهد حضور یافته است.

«رجا‌نیوز» همچنین به نقل از روزنامه لبنانی «النهار» نوشته است آقای‌ بان به «اصرار» فلتمن به تهران سفر کرده و درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران و بحران سوریه با مقام‌های جمهوری اسلامی گفتگو کرده است.

جفری فلتمن دیپلمات آمریکایی و سفیر سابق آمریکا خرداد ماه امسال به سمت معاون امور خاورمیانه دبیرکل سازمان ملل منصوب شده است.

فلتمن به زبان‌های عربی، فرانسه و مجارستانی تسلط کامل دارد و «رجا‌نیوز» وی را «نگهبان» بان کی مون در سفر به تهران معرفی کرده است.

او از ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ میلادی سفیر آمریکا در لبنان بود، مدتی نیز به عنوان دیپلمات در عراق، اسرائیل، تونس، مجارستان و هائیتی فعالیت کرده است.

جفری فلتمن در دیدار بان کی مون با علی لاریجانی٬ رئیس مجلس نیز حضور داشته است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله