حبیب ا… عسگراولادی دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در حاشیه مراسم روز خبرنگار حزب موتلفه با بیان اینکه کابینه یازدهم متشکل از اصولگرایان اصلاح طلب و اصلاح طلبان اصولگراست، گفت: معتقدم اعتدال در چینش کابینه رعایت شده است .
حبیبی دبیر کل حزب موتلفه نیز با اشاره به شعار اصلی روحانی مبنی بر اعتدال و میانه روی و نزدیک بودن زمان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی وی برای کابینه یازدهم تصریح کرد : کسانی که برای دولت آینده معرفی شده اند باید حداقل در کمیسیون های تخصصی مجلس از فتنه و سران آن برائت کنند که اگر حاضر به چنین کاری نشوند صلاحیت وزارت را نخواهند داشت .
خاطرنشان می شود برخی از وزرای روحانی از سوی اصولگرایان برای برائت از کروبی و موسوی تحت فشار زیادی قرار گرفته اند.
این فشار در حالی صورت می گیرد که این اصولگرایان عامل تداوم ریاست احمدی نژاد بر قوه مجریه بودند و حاضر نیستند مسئولیت خطاهای فاحش خود را بر عهده بگیرند و از اینکه نسبت به حقانیت مواضع رهبران جنبش سبز ایران اعتراف کنند ابا دارند.