جنگ را اسرائیل شروع می‌کند اما ایران پایان می دهد

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه شاید مدیریت شروع درگیری میان اسرائیل و ایران با اسرائیل باشد اما مدیریت ادامه جنگ، سطح برخورد و نقطه انتهایی جنگ را ایران تعیین می‌کند و در این صورت چیزی از این رژیم  باقی نخواهد ماند.

به گزارش مهر،حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه مراسم رژه نیروهای مسلح با اشاره به این مراسم گفت: «رژه ادوات و تجهیزات نظامی نیروهای مسلح نشان داد که ایران آمادگی کامل برای دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران را دارد و ما اجازه نمی‌دهیم هیچ کشوری فکر تعرض به کشور را داشته باشد.»

وی در پاسخ به سئوالی در خصوص اطلاعات جدید در مورد پهپاد جاسوسی گفت: «این پهپاد که در اختیار مجموعه سپاه قرار دارد تا کنون دستاوردهای زیادی را برای ما داشته، دارد و در آینده نیز خواهد داشت.»

حاجی زاده اظهار داشت: شناخت  از برنامه‌ها و سیستم تهاجمی و دفاعی غربی‌ها برای ما مفید است.

وی در خصوص سامانه موشکی رعد که برای اولین بار در رژه امروز به نمایش درآمد، گفت: ما سال‌ها است که در تهیه سلاح‌های تهاجمی تحریم هستیم اما در سال‌های اخیر پیشرفت‌های زیادی در سلاح‌های تدافعی و پدافندی داشتیم و همکاری‌های مشترک جهاد خودکفایی سپاه و ارتش پیشرفت‌های چشمگیری را در این خصوص رقم زده است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه از ایده تا محصول خیلی از تجهیزات ما ایرانی است گفت: انشاءالله در ما‌ه‌های آینده نیز پیشرفت‌هایی را در این خصوص اعلام خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه برد موشک‌های رعد 50 کیلومتر و ارتفاع آن 70 هزار پا است گفت:‌ این موشک‌ها مخصوص مقابله با هواپیماهای آمریکایی تهیه شده است.

وی در پاسخ به این سوال که در صورت حمله اسرائیل برخورد اولیه ایران با این رژیم چگونه خواهد بود گفت:‌ مطمئن باشید برخورد اولیه ما خارج از انتظار این رژیم است و آنها تصوری از واکنش ما نخواهند داشت.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه همچنین در خصوص رزمایش مشترک آمریکا و 25 کشور دیگر در خلیج فارس گفت: این رزمایش هیچگونه تهدیدی برای ما نیست و هیچ کشوری نمی‌تواند اقدام موثری بر علیه ایران داشته باشد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که در زمان وقوع جنگ چه اتفاقی برای تنگه هرمز خواهد افتاد گفت:‌ اگر روزی بیاید که تنگه هرمز برای ما منافعی نداشته باشد و آنها بخواهند ما را از این منافع محروم کنند ما نیز آنها را محروم خواهیم ساخت.

حاجی زاده در ادامه افزود:‌ در شرایط فعلی مشکلی وجود ندارد و همه کشورها از تنگه هرمز استفاده می‌کنند.

وی تصریح کرد: امنیت تنگه هرمز را جمهوری اسلامی ایران تامین می‌کند نه کشوری دیگری.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله