رسانه‌های اسراییلی و مصری مدعی شدند

جمهوری‌ اسلامی قصد داشته به یک کشتی اسراییلی در کانال سویز حمله کند

جمهوری اسلامی ایران  قصد داشته یک کشتی اسراییلی را در حین عبور از کانال سویز منفجر کند. روزنامه الاهرام چاپ مصر در این رابطه به نقل از دادستان امنیت ملی مصر مدعی شد دو شهروند مصری از ماموران ایرانی دستور گرفته بودند به یک کشتی اسراییلی در کانال سویز حمله کنند.
بر اساس این گزارش دو شهروند مصری که به تازگی دستگیر شده اند عنوان کرده اند از برخی ماموران جمهوری اسلامی دستوراتی دریافت کرده بودند مبنی بر اینکه به یک کشتی اسراییلی در کانال سویز حمله کنند و در مقابل ۵۰ میلیون پند مصری دریافت کنند.
روزنامه هاارتص چاپ اسراییل نیز در این رابطه نوشته است پیش از این نیز حزب الله لبنان طرح های تروریستی ای برای اجرا در کانال سویز داشته است و مقامات اسراییلی نیز اخیرا هشدار داده اند مقامات ایرنی در حال طراحی عملیات های تروریستی در داخل خاک مصر هستند. به گزارش این روزنمه هفته گذشته یک مقام عالی اسراییلی عنوان کرده بود برخی از نخبه‌های نظامی ایران  در حال فعالیت در منطقه سینای مصر و نوار غزه هستند.
 این مقام اسراییلی در ادامه مدعی شده بود که برخی سازمان‌های فلسطینی از منطقه سینا به عنوان مامنی برای فعالیت های خود استفاده میکنند و از سوی دیگر لیبی نیز به یک انبار پر از سلاح بدل شده که حجم زیادی از سلاح در حال سرازیر شدن به سمت مصر و نوار غزه است.
لازم به ذکر است بهمن‌ماه سال گذشته در جریان یک بمب‌گذاری در یک خودرو در دهلی نو، پایتخت هند، یک دیپلمات زن ۴۲ ساله اسرائیلی که همسر رایزن دفاعی سفارت اسرائیل در هند نیز هست به همراه راننده‌اش و دو تن همراه دیگر زخمی شد همزمان یک خودروی بمب‌گذاری شده در نزدیکی سفارت اسرائیل در گرجستان کشف شد و نیز انفجارهایی در بانکوک، پایتخت تایلند، به وقوع پیوست که به دنبال آن چهار ایرانی به اتهام ارتباط با این انفجار‌ها دستگیر شدند.
اسرائیل ایران را به دست داشتن در بمب‌گذاری‌های هند، گرجستان و تایلند متهم کرده است، با این‌ حال ایران تمامی این اتهام‌ها را رد کرده و تأکید دارد که خود قربانی حملات تروریستی است چند روزی نیز بیشتر از دستگیری تعدادی ایرانی منتسب به سپاه قدس در آذربایجان نگذشته که دولت این کشور اعلام کرده قصد انجام عملیات علیه اهداف اسراییلی و یهودی در داخل خاک این کشور را داشته‌اند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله