ائتلاف زنان اصولگرا و اصلاح طلب در حمايت از آيت الله هاشمی بيانيه ای صادر کرد.
امضا کنندگان این بیانیه ضمن حمایت از هاشمی رفسنجانی بر مطالبات خود تاکید کرده اند.
به گزارش ايسنا اين ائتلاف در بيانيه خود آورده است:
ما جمعی از زنان اصولگرا و اصلاح طلب که خواهان پيشرفت کشور، آينده روشن جمهوری اسلامی؛ و خواستار وجود عقلانيت، تدبير و علم در صحنه مديريت کشور هستيم و حمايت خود را از آيت الله اکبر هاشمی رفسنجانی جهت رياست جمهوری اعلام می کنيم. اين اتئلاف از همه زنان و مردان و گروه ها و طيف های سياسی دعوت می کند تا به اين مسير بپيوندند.
خواست ما همان اعتدال علوی، و هدف ما از سپردن اداره کشور به آيت الله هاشمی رفسنجانی پی گيری مطالبات زير است:
– حفظ و تقويت ارزش های انقلاب اسلامی و کرامت انسانی همه انسان ها از زن و مرد
– تقويت اميد و اخلاق، بازسازی اعتماد و عدالت سياسی- اجتماعی و اقتصادی
– ارتقای سرمايه های مادی و معنوی و مديريت بهينه همه سرمايه های ملی به خصوص نخبگان و جوانان به عنوان سرمايه های ملی در جهت پيشرفت و کاهش شکاف ها و تندروی ها
– مشارکت همه جانبه مردمی با همه سليقه ها در انتخابات و خلق حماسه ای سياسی، برون رفت از مشکلات داخلی و مقابله با تهديدات خارجی
– بازسازی کشور با رويکرد حفظ و تقويت همه سرمايه ها، تقويت توسعه پايدار و زيرساخت ها، رشد و توسعه سياسی- اقتصادی و اجتماعی
– تقويت نگرش انسانی به زن، اعتلای جايگاه زنان در خانواده و جامعه، و نقش زنان در مقدرات اساسی کشور
– بازگشت به مسير پاسخگويی به نيازهای اساسی مردم
اين ائتلاف با ابراز خشنودی و قدردانی از حضور فداکارانه آيت الله هاشمی به عنوان شخصيتی تاريخی و ارزشمند و يکی از استوانه های استوار انقلاب در صحنه انتخابات، از همه سياست گزاران و دست اندرکاران نظارتی و اجرائی انتخابات و نيز رسانه ملی میخواهد انتخابات را با التزام به قانون پيش برده و تقوا و اخلاق را در اين جشن ملی سرلوحه کار قرار دهند.
همچنين از مردم عزيز و نجيب ايران دعوت می کنيم برای حفظ آرمان های انقلاب شکوهمند اسلامی با انتخاب گزينه «هاشمی» به رياست جمهوری، “استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی” را به عنوان آرمان های اصولی و حياتی تداوم بخشند.