نتانیاهو پس از اینکه مامور به تشکیل دولت شد

جلوگیری از دستیابی ایران به سللاح اتمی اولویت اول دولت من است

بنيامين نتانياهو نخست وزير اسراييل می‌گويد اطمينان از عدم دستيابی ايران به سلاح هسته‌ای، مهمترين دستور کار کابينه جديد وی خواهد بود .

به گزارش  رادیو فردا به نقل از رويترز، بنيامين نتانياهو اين سخنان را پس ازآن بيان کرد که روز شنبه از سوی شيمون پرز رييس جمهوری اسراييل، مامور تشکيل کابينه جديد شد .

نتانياهوهمچنين گفت به دستيابی به صلح با تشکيلات خودگردان فلسطينی به رهبری محمود عباس متعهد است .

حزب ليکود به رهبری بنيامين نتانياهودر انتخابات ماه گذشته اسراييل، ۳۱ کرسی از ۱۲۰ کرسی پارلمان اسراييل را بدست آورد.

این در حالی است که يازده روز پس از انتخابات «کنست»، پارلمان اسرائيل، بنيامين نتانياهو برای سومين بار در عمرسياسی خود مامور تشکيل دولت اين کشور شد.

شيمون پرز رييس جمهوری اسرائيل شامگاه شنبه چهاردهم بهمن، دوم فوريه،  نتانياهو را رسماً مکلف به تلاش برای تشکيل دولت کرد.

طبق قوانين اسرائيل رييس جمهوری اين کشور بايد يکی از اعضای ۱۲۰ نفره پارلمان را پس از دريافت نتيجه رسمی انتخابات از سوی کميته مرکزی انتخابات، مامور تشکيل دولت کند.

رييس جمهوری بايد پس از مشورت با رهبران همه احزابی که به هر دوره «کنست» راه می يابند، از آنها بشنود که کدام سياستمدار را برای مکلف شدن به تشکيل دولت توصيه می کنند.
از ميان ۱۲۰ عضو دوره نوزدهم «کنست» که در اين انتخابات با رای مستقيم مردم برگزيده شده اند، هشتاد نفر در سه روز گذشته به آقای پرز توصيه کردند که نخست وزيری را برعهده بنيامين نتانياهو بگذارد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله